Βρούτσης: Nωρίτερα από τα Χριστούγεννα οι συντάξεις του Ιανουαρίου

sintaxiouxoi

Πολύ πριν τα Χριστούγεννα θα πάρουν τις συντάξεις οι συνταξιούχοι διαβεβαίωσε με ανακοίνωση του ο  υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Συγκεκριμένα οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ θα λάβουν τις αποδοχές τους στις 19 Δεκεμβρίου και οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ και των άλλων ταμείων υπό την εποπτείο του υπ. Εργασίας στις 22 Δεκεμβρίου. Ο υπουργός δήλωσε τα εξής: Για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι συντάξεις του Ιανουαρίου προκαταβάλλονται από τον Δεκέμβριο και «χρηματοδοτούνται από τις πιστώσεις του τρέχοντος έτους 2014 χωρίς να χρησιμοποιηθούν οι προκαταβολές της επόμενης χρονιάς, όπως γινόταν για δεκαετίες».

Eπίσης τόνισε:  «Το γεγονός αυτό καταδεικνύει, μεταξύ άλλων, ότι οι οργανωτικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που έχουμε προωθήσει εδώ και δύο χρόνια έχουν διασφαλίσει την ταμειακή ισορροπία του ασφαλιστικού. Έχουν βοηθήσει ώστε το ασφαλιστικό σύστημα να στέκεται πλέον γερά στα πόδια του».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ