Proedros Argentinis

Αργεντινή: Διαδηλώσεις και επεισόδια στις 100 μέρες προεδρίας Μιλέι - Δακρυγόνα, πέτρες, ψεκασμοί με σπρέι πιπεριού

Επανειλημμένες συγκρούσεις ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές σημάδεψαν χθες Δευτέρα μια ημέρα μαζικών κινητοποιήσεων στην Αργεντινή για την «κατάσταση επισιτιστικής έκτακτης ανάγκης» κι εναντίον των πολιτικών λιτότητας. Καθώς σήμερα συμπληρώνονται εκατό ημέρες του ακραίου φιλελεύθερου προέδρου Χαβιέρ Μιλέι στην εξουσία.

Perou Proedros Rolex

Περού: Στο στόχαστρο έρευνας η πρόεδρος της χώρας για τα ακριβά ρολόγια που απαθανατίστηκε να φορά

Η γενική εισαγγελία του Περού ανακοίνωσε χθες Δευτέρα πως άρχισε να διενεργεί προκαταρκτική έρευνα σε βάρος της προέδρου της χώρας, καθώς η Ντίνα Μπολουάρτε φέρεται να φόραγε ακριβά ρολόγια, χωρίς να έχει δηλώσει την απόκτησή τους ούτε την προέλευση των χρημάτων, την περίοδο που ήταν υπουργός.

Oukrania Pornostar Beteranoi Polemou

Ουκρανή πορνοστάρ φωτογραφήθηκε με βετεράνους του πολέμου για την αποκατάστασή τους - Δείτε βίντεο

Φωτογράφιση με βετεράνους του πολέμου στην Ουκρανία που έχουν χάσει τα άκρα τους έκανε η Ουκρανή πορνοστάρ Γιούλια Σενιούκ με στόχο από το ημερολόγιο που δημιούργησε να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποκατάσταση και τα προσθετικά άκρα των ανδρών που τραυματίστηκαν βαρύτατα στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Donald Trump

Τραμπ: Κινδυνεύει με κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων - Δεν μπορεί να εγγυηθεί τα 454 εκατ. δολάρια για τα πρόστιμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι σε θέση να καταβάλει στη Δικαιοσύνη στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης εγγύηση πως θα αποπληρώσει τα πρόστιμα ύψους 454 εκατομμυρίων δολαρίων που του επιβλήθηκαν για οικονομικές απάτες, διαμαρτυρήθηκαν οι δικηγόροι του χθες Δευτέρα.

Delivery Ptesi Keno Freatio

Διανομέας στην Κίνα έπεσε στο κενό όταν παρέδιδε παραγγελία -Δεν είδε το φρεάτιο [βίντεο]

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένας διανομέας πέφτει σε άδειο φρεάτιο ανελκυστήρα, ενώ παραδίδει τρόφιμα σε κτίριο υπό κατασκευή, αφήνοντάς τον με θρυμματισμένη σπονδυλική στήλη.

Erdogan 2

Παραλήρημα Ερντογάν για την Κύπρο: «Αν δεν σταματούσαμε θα ήταν όλη δική μας»

Ομιλία-πρόκληση πραγματοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνοντας λόγο για «ειρηνευτική επιχείρηση» στην Κύπρο το 1974.

Polemos Oukrania 3

Κίεβο: Η πρόταση του Πούτιν για «ουδέτερη ζώνη» στο ουκρανικό έδαφος είναι μήνυμα κλιμάκωσης του πολέμου

Η πρόταση του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν για «ουδέτερη ζώνη» σε ουκρανικό έδαφος είναι σαφής ένδειξη ότι ο πόλεμος θα κλιμακωθεί, σύμφωνα με το Κίεβο.

Imamoglou 1 Iwebp

Δημοτικές εκλογές στην Τουρκία: Ανατροπή στις δημοσκοπήσεις - Προβάδισμα Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Η 18η Μαρτίου είναι ημέρα υψηλού συμβολισμού για την Τουρκία: Είναι ημέρα που γιορτάζεται η νίκη των τουρκικών δυνάμεων εναντίον των δυτικών συμμάχων στην εκστρατεία της Καλλίπολης το 1915. Στο μήνυμά του σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι «η νίκη της Καλλίπολης ήταν ένα ένδοξο έπος που γονάτισε τους πιο σύγχρονους στρατούς εκείνης της περιόδου και εκφράζει την αιώνια ομοψυχία μας ως έθνος».

YN 2024 03 18 18.48.21

«Bράζει» το Ρίο ντε Τζανέιρο: Οι κάτοικοι κατακλύζουν τις παραλίες

Aντιμέτωπη με κύμα καύσωνα είναι η Βραζιλία, με τις παραλίες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο να κατακλύζονται από κόσμο.

Borel

Καμπανάκι ΟΗΕ για λιμό στην βόρεια Γάζα – Μπορέλ: Η λιμοκτονία χρησιμοποιείται ως πολεμικό όπλο

Από τώρα έως τον Μάιο αναμένεται λιμός στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, όπου 300.000 άνθρωποι παραμένουν παγιδευμένοι λόγω των συγκρούσεων, σύμφωνα με την έκθεση μιας εξειδικευμένης υπηρεσίας του ΟΗΕ.

Poutin 8

ΕΕ και ΗΠΑ για ρωσικές εκλογές: «Διεξήχθησαν σε περιβάλλον εξαιρετικής καταπίεσης»

Ο ρωσικός λαός στηρίζει τον Πούτιν απαντά η Μόσχα

Poutin 3

Πούτιν: Για ένα τέταρτο του αιώνα στην εξουσία -Πρόεδρος μέχρι το 2036; -Πώς κατάφερε να καθιερωθεί

Εισβολή στην Ουκρανία, καταστολή στη Ρωσία, αντιπαράθεση με τους Δυτικούς: ο Βλαντίμιρ Πούτιν, στην εξουσία για ένα τέταρτο του αιώνα, εξασφάλισε ακόμα έξι χρόνια στο Κρεμλίνο.

Olumpiakoi Agwnes 2024 Parisi

Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι: 300.000 προφυλακτικά θα διατεθούν στο Ολυμπιακό Χωριό

Πόλη του φωτός και του έρωτα το Παρίσι, για αυτό και φρόντισε για το ασφαλές σεξ των αθλητών και των αθλητριών που θα βρεθούν το καλοκαίρι στη γαλλική πρωτεύουσα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Bettina Stark Watzinger

Σάλος με τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας της Γερμανίας -«Οι μαθητές πρέπει να προετοιμαστούν για πόλεμο στο σχολείο»

Τα σχολεία έχουν την ευθύνη να προετοιμάσουν τους μαθητές και για το ενδεχόμενο πολέμου, στο πλαίσιο της πολιτικής προστασίας, εκτιμά η Γερμανίδα ομοσπονδιακή υπουργός Παιδείας Μπετίνα Σταρκ-Βάτσινγκερ (FDP), με τις σχετικές δηλώσεις της να προκαλούν έντονες αντιδράσεις.

Isxuri Eksiriksi Islandia

Έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία: Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν - «Η λάβα μπορεί να χυθεί στον Βόρειο Ατλαντικό αν συνεχίσει έτσι»

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η νότια Ισλανδία λόγω μιας ακόμη ηφαιστειακής έκρηξης στη χερσόνησο Ρέικιανες που θεωρείται ότι είναι, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η πιο ισχυρή από όσες έχουν σημειωθεί από το 2021.

Kim Rwsiki Limo

Κιμ Γιονγκ Ουν: Οδήγησε δημόσια την πολυτελή θωρακισμένη λιμουζίνα που του έκανε δώρο ο Πούτιν

Την υπερπολυτελή ρωσική λιμουζίνα, που του έκανε δώρο ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν οδήγησε δημόσια ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Poutin 1

Εκλογές στη Ρωσία: «Ισόβιος» πρόεδρος ο Πούτιν -Στην εξουσία (τουλάχιστον) μέχρι το 2030 -Διεθνείς αντιδράσεις

O Βλαντίμιρ Πούτιν εξασφάλισε μια νέα προεδρική θητεία στη Ρωσία και θα βρίσκεται για άλλα έξι χρόνια στο «τιμόνι» του Κρεμλίνου, καθώς έλαβε πάνω από το 87% των ψήφων, με το 98% των εκλογικών τμημάτων να έχει ενσωματωθεί.

Poutin 1

Εκλογές στη Ρωσία: Νίκη του Πούτιν με... 87% δείχνουν τα Exit Polls

Όπως αναμενόταν, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία του στην προεδρία της Ρωσίας με συντριπτική πλειοψηφία 87%, σύμφωνα με τα Exit Polls.

Nikos Xristodoulidis

Κύπρος: Προεδρική παρέμβαση για το σκάνδαλο της Μονής Αββακούμ - Ανεξάρτητους ανακριτές ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη για τη Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι στην Κύπρο.

Australia.jpg

Πανικός σε εμπορικό κέντρο στην Αυστραλία: Έκανε όπισθεν αυτοκίνητο έκθεσης και εισέβαλε σε κατάστημα

Στιγμές τρόμου έζησαν πολίτες που βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3) σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όταν ΙΧ έπεσε σε τζαμαρία καταστήματος τραυματίζοντας τρία άτομα.

Kypros Moni 1603

Κύπρος: Νέο βίντεο από τη Μονή Αββακούμ -Κουβαλούν κρυφά βαρύ αντικείμενο που μοιάζει με χρηματοκιβώτιο

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα νέο βίντεο από τη Μονή Αββακούμ στην Κύπρο, όπου καταγράφονται οι ύποπτες κινήσεις ενός μοναχού και μίας γυναίκας, λίγες ημέρες πριν έρθουν στο «φως» οι καταγγελίες για σκάνδαλα οικονομικής φύσεως στη Μονή.

Boeing 737 800

Boeing: Μετά την προσγείωση 737-800 στο Όρεγκον, διαπιστώθηκε πως λείπει εξωτερικό τμήμα της ατράκτου

Εξωτερικό κομμάτι της ατράκτου επιβατικού αεροσκάφους Boeing 737-800 της αμερικανικής εταιρείας United Airlines διαπιστώθηκε πως έλειπε μετά την -ασφαλή πάντως- προσγείωσή του στον προορισμό του, στο Όρεγκον.

Ayia Nakamoura

Γαλλία: Έρευνα των αρχών μετά τις ρατσιστικές δημοσιεύσεις σε βάρος της τραγουδίστριας Αγιά Νακαμούρα

Έρευνα ξεκίνησαν οι γαλλικές αρχές μετά την καταγγελία που έκανε η οργάνωση Licra (Διεθνής Σύνδεσμος κατά του Ρατσισμού και του Αντισημιτισμού), κάνοντας λόγο για δημοσιεύσεις ρατσιστικού χαρακτήρα σε βάρος της καλλιτέχνιδας με καταγωγή από τη Γαλλία και το Μάλι Αγιά Νακαμούρα.

Metanastes 1

Τουρκία: Νέο ναυάγιο με μετανάστες - 16 νεκροί ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι πνίγηκαν, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, όταν το φουσκωτό σκάφος που μετέφερε μετανάστες βυθίστηκε στα ανοικτά της βορειοδυτικής τουρκικής επαρχίας του Τσανάκκαλε (Δαρδανέλλια), όπως μετέδωσε σήμερα το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Kypros Skanadalo Monaxoi Stavros.jpg

Κύπρος: Σοκ με την απάτη στη μονή Αββακούμ -Έβγαλαν πάνω από 800.000 ευρώ [βίντεο]

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα με τους μοναχούς στην Ιερά Μονή Αββακούμ στην Κύπρο.

Poutin 1

Άνοιξαν οι κάλπες για τις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας - Σχεδόν βέβαιη η νίκη Πούτιν

Στη ρωσική Άπω Ανατολή άνοιξαν οι κάλπες για τις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας, με τους κατοίκους να αρχίζουν να ψηφίζουν, προκειμένου να δώσουν στον Βλαντίμιρ Πούτιν μια νέα θητεία χωρίς αντιπολίτευση.

Anemostrobiloi Oxaio

ΗΠΑ: Καταιγίδες και ανεμοστρόβιλοι έπληξαν Ιντιάνα και Οχάιο, τρεις νεκροί [βίντεο]

Σφοδρές καταιγίδες σάρωσαν χθες, Πέμπτη, το βράδυ το κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών προκαλώντας ανεμοστρόβιλους, ένας από τους οποίους στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους στην Ιντιάνα, ανακοινώθηκε από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Dolofonos Gallia Mpatsos

Σοκ στην Γαλλία: Σίριαλ κίλερ αστυνομικός είχε εμφανιστεί σε τηλεπαιχνίδι -Τον αναζητούσαν για βιασμούς και δολοφονίες

Ένας Γάλλος κατά συρροή δολοφόνος είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικό σόου, ενώ η αστυνομία τον αναζητούσε για τον βιασμό και τη δολοφονία παιδιών και ενηλίκων.

Monastiri Cyprus

Κύπρος: Κυβερνητική παρέμβαση για το «αμαρτωλό» μοναστήρι -Ορίστηκαν δύο ποινικοί ανακριτές

Η Νομική Υπηρεσία της Κύπρου διόρισε δύο ποινικούς ανακριτές για διερεύνηση τυχόν διάπραξης ποινικών αδικημάτων από οποιοδήποτε πρόσωπο στην υπόθεση της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

Biden Tramp 3 1

Δημοσκόπηση Reuters: Οριακό προβάδισμα έχει ο Τζο Μπάιντεν έναντι του Ντόναλντ Τραμπ -Αναμένεται «μάχη»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε οριακό προβάδισμα 1 ποσοστιαίας μονάδας έναντι του Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Reuters/Ipsos.

Spacex 43534 54345367df.jpg

Βίντεο που κόβουν την ανάσα: Η εκτόξευση του πυραύλου της SpaceX και η φλεγόμενη επανείσοδος στην ατμόσφαιρα

Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες του πυραύλου της εταιρείας του Έλον Μασκ, SpaceX.

Spacex

Η SpaceX του Ελον Μασκ εκτόξευσε τον πύραυλο: Τρίτη προσπάθεια μετά τις δύο αποτυχημένες

Ο πύραυλος μαμούθ «Starship» της SpaceX του Έλον Μασκ, μόλις εκτοξεύτηκε από τη βάση της εταιρείας στο Τέξας.

Pappas Fragkiskos

Όταν ο πάπας Φραγκίσκος ερωτεύτηκε - «Μου ήταν δύσκολο να προσευχηθώ»

Την αυτοβιογραφία του ετοιμάζεται να δημοσιεύσει ο πάπας Φραγκίσκος, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στον ιταλικό Τύπο.

Bretania Laser Oplo Dragonfire 0.jpg

DragonFire: Το βρετανικό σύστημα αεράμυνας με λέιζερ που καταρρίπτει drones και πυραύλους με κόστος 10 λίρες ανά βολή [βίντεο]

Τα αποκαλυπτήρια ενός νέου όπλου λέιζερ έκανε αυτή την εβδομάδα η Βρετανία, ενός συστήματος αεράμυνας που μπορεί να καταρρίπτει πυραύλους ή drones με κόστος μόλις 10 λιρών ανά βολή αντί για τα εκατ. δολάρια που στοιχίζει η αναχαίτιση με αντιπυραυλικά συστήματα.

Concorde Nea Yorki

Μανχάταν: Μετέφεραν Concorde πάνω σε πλατφόρμα στον ποταμό Χάντσον - Εντυπωσιακές οι εικόνες με φόντο τους ουρανοξύστες

Ταξίδι με φορτηγίδα έκανε ένα παροπλισμένο Concorde της British Airways για να επιστρέψει μετά από πολύμηνη ανακαίνιση στο Brooklyn Navy Yard, πίσω στο Μουσείο Intrepid όπου εκτίθεται.

Ispania Kyma Ferry Boat.jpg

Τρομακτικό βίντεο: Τεράστιο κύμα σαρώνει φέρι μποτ γεμάτο με τουρίστες σε ισπανικό νησί [βίντεο]

Στιγμές πανικού έζησαν οι τουρίστες που επέβαιναν σε ένα φέρι μποτ, όταν το σάρωσε ένα τεράστιο κύμα κοντά σε νησί της Ισπανίας.

Tiktok Grafeia

Οι ΗΠΑ ένα βήμα πριν απαγορεύσουν το TikTok -Για ν/σ που «αντίκειται στην αρχή του ανταγωνισμού» μιλά η Κίνα

Οι ΗΠΑ έκαναν χθες, Τετάρτη, ένα ακόμη βήμα προς την απαγόρευση του TikTok, μετά την υιοθέτηση από τη Βουλή των Αντιπροσώπων νομοσχεδίου που ζητεί από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να διακόψει τους δεσμούς του με την Κίνα.

Biden Trump

ΗΠΑ: Τραμπ και Μπάιντεν ξεκινούν μια μακρά προεκλογική εκστρατεία «αποδυναμωμένοι» -Στο επίκεντρο η ηλικία τους

Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα διεξαχθούν σε περισσότερο από επτά μήνες, αλλά η δεύτερη μονομαχία μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν έχει ήδη ξεκινήσει, χωρίς ωστόσο να προκαλεί ιδιαίτερο ενθουσιασμό μεταξύ των ψηφοφόρων κυρίως λόγω της προχωρημένης ηλικίας των δύο αντιπάλων.

12xronos Leopardali

Viral έγινε 12χρονο αγόρι όταν μια λεοπάρδαλη εμφανίστηκε μπροστά του, μέσα στο γραφείο -Δείτε βίντεο

Ένα 12χρονο αγόρι έγινε viral καθώς καταγράφηκε με τρομακτική ψυχραιμία να αντιδρά άμεσα όταν μια λεοπάρδαλη εισέβαλε στο κτίριο.

Katareusi Ktiriou Kina

Έκρηξη σε εστιατόριο στην Κίνα: Τουλάχιστον 7 νεκροί και 27 τραυματίες - Κατέρρευσε το κτίριο

Πολύνεκρη έκρηξη σημειώθηκε σε εστιατόριο στην Κίνα, λίγο πριν από τις 08:00 (τοπική ώρα· 02:00 ώρα Ελλάδας), στην κομητεία Σανχέ, περίπου 50 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Πεκίνο.

Monastiri Cyprus

Κύπρος: Σοκαριστικό βίντεο με μοναχό της Μονής Οσίου Αββακούμ να δέρνει γυναίκα με ζωνάρι

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη Μονή Αββακούμ στην Κύπρο, αφού μετά από τα οικονομικά, ηθικά και άλλου είδους σκάνδαλα που γίνονταν σε αυτή, ένα βίντεο αποκαλύπτει μια άλλη πτυχή του σκανδάλου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS