Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ΕΕ πιθανόν να υιοθετήσει αύριο νέες κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας, λέει η Γαλλία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ΕΕ πιθανόν να υιοθετήσει αύριο νέες κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας, λέει η Γαλλία

Η ΕΕ θα υιοθετήσει κατά πάσα πιθανότητα έναν νέο γύρο κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας αύριο Τετάρτη έπειτα από τις καταγγελίες για δολοφονίες αμάχων στην βόρεια Ουκρανία από τις ρωσικές δυνάμεις, δήλωσε σήμερα ο Κλεμάν Μπον, ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας.

«Οι νέες κυρώσεις θα υιοθετηθούν πιθανόν αύριο», είπε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό RFI και πρόσθεσε ότι η ΕΕ θα πρέπει επίσης να ενεργήσει άμεσα σχετικά με τις εισαγωγές φυσικού αερίου και άνθρακα από τη Ρωσία.

Η Ρωσία διαψεύδει τις κατηγορίες για δολοφονίες αμάχων από τις δυνάμεις της σε ουκρανικές περιοχές, περιλαμβανομένης της Μπούτσα.

Ο Ρώσος απεσταλμένος στα Ηνωμένα Εθνη, Βασίλι Νεμπένζια, δήλωσε ότι η Ρωσία θα παρουσιάσει σήμερα «εμπειρικές αποδείξεις» στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ότι οι δυνάμεις της δεν έχουν σκοτώσει αμάχους στην Ουκρανία και ότι δεν εμπλέκονταν στα γεγονότα της Μπούτσα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ