Ακάρ: Η συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου δεν έχει νομική ισχύ

Ακάρ: Η συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου δεν έχει νομική ισχύ

Την άποψη ότι η συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου δεν έχει καμία νομική ισχύ εξέφρασε από τη Λιβύη ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

Παράλληλα, ο κ. Ακάρ ισχυρίστηκε ότι η συμφωνία στρέφεται κατά του αιγυπτιακού και του ελληνικού λαού και υποστήριξε ότι αυτό το έχουν καταλάβει ορισμένοι Έλληνες πολιτικοί. «Εμείς καλούμε όλους να σκεφτούν λογικά και περιμένουμε όλοι να δουν ότι δεν μπορούμε να φτάσουμε πουθενά παραποιώντας κάποια γεγονότα ή με τετελεσμένα», πρόσθεσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Ακάρ: Θα συνεχίσουμε τις ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο
Ο Χουλουσί Ακάρ υποστήριξε, επίσης, ότι η Τουρκία θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα της ενέργειές της στην Ανατολική Μεσόγειο προκειμένου να προστατεύσει τα δικαιώματά της αλλά και αυτά των «Κυπρίων αδερφών μας». «Σε κάθε περίπτωση λέμε ότι είμαστε υπέρ των καλών σχέσεων γειτονίας. Θα συνεχίσουμε τις εργασίες μας προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα το επόμενο διάστημα», δήλωσε ο Ακάρ

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ο Χουλουσί Ακάρ και ο επικεφαλής των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων μετέβησαν στην Τρίπολη μετά από πρόσκληση της επίσημα από τον ΟΗΕ αναγνωρισμένης κυβέρνησης, «είμαστε μαζί τους, αυτούς στηρίζουμε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS