Αλίνα Καμπάεβα: Μετακόμισε από την Ελβετία στην Σιβηρία η αγαπημένη του Βλαντιμίρ Πούτιν - Η πολιτική θέση που στοχεύει

Αλίνα Καμπάεβα: Μετακόμισε από την Ελβετία στην Σιβηρία η αγαπημένη του Βλαντιμίρ Πούτιν - Η πολιτική θέση που στοχεύει

Καθώς οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στον Βλαντιμίρ Πούτιν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, περιόριζαν τα ταξίδια της στην Δύση, η Αλίνα Καμπάεβα μάζεψε τα πράγματά της από την Ελβετία και μετακόμισε στη Σιβηρία. Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο.

Η 39χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα, που φημολογείται ότι έχει δύο παιδιά με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, εμφανίζεται σπάνια στο κοινό. Στο τελευταίο της ταξίδι και, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μετέβη στο Ομσκ της Σιβηρίας ως ειδική προσκεκλημένη σε εκδήλωση πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής.

Η εκδήλωση αφορούσε το Πρωτάθλημα «Evgeniya Cup», στο οποίο διαγωνίστηκαν παιδιά από περιοχές της Ουκρανίας, της χώρας στην οποία έχει εισβάλει από τις 24 Φεβρουαρίου του 2022 Ρώσος πρόεδρος. Το Ομσκ, όπου φέρεται να έχει βρει καταφύγιο η Αλίνα Καμπάεβα, απέχει περισσότερο από 3.200 χιλιόμετρα από τα δύο τουλάχιστον παλάτια που μοιράζεται με τον Βλαντιμίρ Πούτιν: το ένα κρυμμένο σε δάσος στη λίμνη Βαλντάι της βόρειας Ρωσίας και το άλλο στο Γκελεντζίκ στην κορυφή ενός βράχου με θέα στη Μαύρη Θάλασσα.

Αναζητά σημαντικό πολιτικό ρόλο…;

Αυτό έρχεται εν μέσω εικασιών ότι η Αλίνα Καμπάεβα αναζητά έναν σημαντικό πολιτικό ρόλο. Μια θεωρία είναι ότι θέλει να διαδεχθεί την «σιδηρά κυρία» της Ρωσίας, Βαλεντίνα Ματβιένκο. Πρόκειται για την πρόεδρο του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (είναι η άνω βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου), την υψηλότερη γυναίκα αξιωματούχο στο περιβάλλον του Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία διανύει το 74ο έτος της ηλικίας και πολλοί θεωρούν ότι θέλει να συνταξιοδοτηθεί .

Η σχέση της με τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει παραδεχτεί ποτέ την σχέση του με την Αλίνα Καμπάεβα πόσο μάλλον γάμο ή παιδιά, αλλά οι περισσότεροι Ρώσοι δέχονται ως γεγονός ότι μοιράζεται μαζί της τα πολλά παλάτια και τον πλούσιο τρόπο ζωής του, παρόλο που τα κρατικά μέσα ενημέρωσης απαγορεύεται να αναφέρουν τη σχέση τους.

Η Αλίνα Καμπάεβα θεωρείται ότι ήταν η κοπέλα του Βλαντιμίρ Πούτιν από το 2008 - όταν ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας, Λιουντμίλα Πούτινα - τρία χρόνια αφότου της απένειμε ένα σημαντικό βραβείο στο Κρεμλίνο.

Η Αλίνα Καμπάεβα φέρεται να γέννησε στην Ελβετία το 2015 και στη Μόσχα το 2019.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η 39χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής μέχρι την έναρξη του πολέμου, χρησιμοποιούσε τακτικά μια ελβετική έπαυλη με θέα στη λίμνη της Γενεύης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ