Ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ: Επιμένουν τα συμπτώματα κορωνοϊού

Ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ: Επιμένουν τα συμπτώματα κορωνοϊού

Στην ακύρωση μιας προγραμματισμένης τηλεδιάσκεψης προχώρησε σήμερα η βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με την Daily Mail, καθώς εξακολουθεί να παρουσιάζει συμπτώματα, εξαιτίας του ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού είπε σήμερα το πρωί ότι «η Βασίλισσα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα κρυολογήματος και έτσι αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες για σήμερα τηλεδιασκέψεις».

Το παλάτι είχε ανακοινώσει ότι η βασίλισσα βρέθηκε θετική την Κυριακή.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν:

«Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαιώνουν ότι η Βασίλισσα βρέθηκε θετική στην Covid. Η Αυτού Μεγαλειότης αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα κρυολογήματος και αναμένει να συνεχίσει να ασκεί τις υποχρεώσεις στο Windsor την ερχόμενη εβδομάδα. Θα συνεχίσει να λαμβάνει ιατρική φροντίδα και θα ακολουθήσει όλες τις κατάλληλες οδηγίες».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 95χρονη μονάρχης, θα πραγματοποιήσει μια σειρά από τηλεφωνικές συνομιλίες αυτή την εβδομάδα ενώ μόνο μία εκδήλωση, στην οποία είχε προγραμματιστεί να παρευρεθεί, θα ακυρωθεί.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμά της τις υπόλοιπες ημέρες, όπως η εβδομαδιαία συνομιλία της με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, θα αποφασιστεί αν θα υπάρξουν αλλαγές τις επόμενες ώρες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ