Ατύχημα-σοκ σε επίδειξη του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ με αλεξίπτωτα: Έπεσε στο έδαφος με 144 χλμ/ώρα [video]

Ατύχημα-σοκ σε επίδειξη του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ με αλεξίπτωτα: Έπεσε στο έδαφος με 144 χλμ/ώρα [video]

Μια επίδειξη του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ με αλεξίπτωτο, κατέληξε με έναν σοβαρά τραυματία, ενώ κάμερα κατέγραφε το ατύχημα.

Ένα ακροβατικό νούμερο με αλεξίπτωτο του Πολεμικού Ναυτικού πήγε τρομερά στραβά και άφησε έναν ιπτάμενο να πέσει στο έδαφος με τρομακτική ταχύτητα 144 χιλιομέτρων/ώρα, γράφει η Daily Mail, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Η οδυνηρή στιγμή καταγράφηκε από την κάμερα και δείχνει ένα αγνώστου ταυτότητας μέλος της ομάδας αλεξιπτωτιστών Leap Frog του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ να χτυπάει με δύναμη στο έδαφος, ενώ εκτελούσε το νούμερό του, το Σάββατο, στη Μινεσότα.

Το τραυματισμένο άτομο μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο Essentia Health St. Mary's με κρίσιμα τραύματα και η κατάστασή του αναφέρεται ως σταθερή από το απόγευμα της Κυριακής όπου ελήφθη και η τελευταία ενημέρωση από το ιατρικό προσωπικό.

Οι δύο αλεξιπτωτιστές φέρεται να έκαναν ένα κόλπο με τα πόδια τους κλειδωμένα, αλλά ο ένας δυστυχώς δεν ξεκλείδωσε εγκαίρως για να προσγειωθεί με ασφάλεια.

Το πλήθος ακούγεται να πανικοβάλλεται καθώς οι αλεξιπτωτιστές πέφτουν στο έδαφος.

Το σοκαριστικό ατύχημα με το αλεξίπτωτο

//www.tiktok.com/@iamcanvasman/video/7256242685223161131" class="tiktok-embed" data-video-id="7256242685223161131">
//www.tiktok.com/@iamcanvasman?refer=embed" target="_blank" rel="noopener" title="@iamcanvasman">@iamcanvasman Duluth Airshow accident #parachute ♬ original sound

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ο εκφωνητής της επίδειξης ακούγεται να λέει ότι τα δύο μέλη του Πολεμικού Ναυτικού κατέβαιναν κατευθείαν στον αέρα με ταχύτητα περίπου 144 χλμ/ώρα, πριν φωνάξει «break»(σπάστε), όταν οι δύο υποτίθεται ότι θα έπρεπε να αποσυνδεθούν ο ένας από τον άλλο για μια ασφαλή προσγείωση.

Η προσπάθεια αποσύνδεσης για ασφαλή προσγείωση καθυστέρησε και έγινε πολύ πιο κοντά στο έδαφος, εμποδίζοντας το αλεξίπτωτο να πιάσει αρκετό αέρα για ομαλή κάθοδο.

Το ιατρικό ελικόπτερο προσγειώθηκε στη σκηνή μόλις στις 2:30 μ.μ. και έφυγε με τον τραυματισμένο άλτη, σύμφωνα με την News Tribune. Η συμμετοχή της ομάδας αλεξιπτωτιστών στο υπόλοιπο σόου ακυρώθηκε λόγω του τραγικού συμβάντος, αλλά το υπόλοιπο πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά.

Θα διεξαχθεί επίσημη έρευνα για το ατύχημα, προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια και οι παράγοντες που εμπλέκονται στο συμβάν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ