Βασίλισσα Ελισάβετ: Το BBC αναστέλλει την κανονική ροή του προγράμματός του -Πένθιμα ντυμένος ο παρουσιαστής
Φωτογραφία: BBC

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το BBC αναστέλλει την κανονική ροή του προγράμματός του -Πένθιμα ντυμένος ο παρουσιαστής

Το δίκτυο BBC ONE άλλαξε την ροή του προγράμματός του περνώντας σε συνεχή ροή ειδήσεων σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Συγκεκριμένα, στις 12.39 διεκόπη η τηλεοπτική εκπομπή "Bargain Hunt" που βρισκόταν στον αέρα, προκειμένου να μεταδοθεί η ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ που ενημέρωνε το κοινό για την ανησυχία των γιατρών της βασιλικής οικογένειας σχετικά με την υγεία της βασίλισσας.

Από εκείνη την ώρα και μετά, το κανάλι μεταδίδει συνεχώς ειδήσεις για την υγεία της βασίλισσας, στο πλαίσιο μιας ειδικής εκπομπής του BBC News, την οποία ακολούθησε το προγραμματισμένο δελτίο ειδήσεων BBC News στις 18:00.

Ο παρουσιαστής Huw Edwards φορά ένα σκούρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, σύμφωνα με τον ενδυματολογικό κώδικα του BBC όταν πεθαίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Πένθιμα ντυμένος ο παρουσιαστής του BBC, στην ανακοίνωση για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο παρουσιαστής Huw Edwards, μάλιστα, βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα φορώντας σκούρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, σύμφωνα με τον ενδυματολογικό κώδικα του BBC όταν πεθαίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

BBC Huw Edwards 1666533

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ