Βέλγιο: Τροχαίο-σοκ για ποδοσφαιριστή -Το αυτοκίνητο «πέταξε» στον αέρα και μπήκε σε αθλητικό κέντρο [βίντεο]

Βέλγιο: Τροχαίο-σοκ για ποδοσφαιριστή -Το αυτοκίνητο «πέταξε» στον αέρα και μπήκε σε αθλητικό κέντρο [βίντεο]

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής της Λέουβεν του Βελγίου Σοφιάν Κιγίν μετά από ένα τρομακτικό τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να διαπεράσει τον τοίχο ενός αθλητικού κέντρου στη Λιέγη.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του όταν προσέκρουσε σε νησίδα σε κυκλικό κόμβο, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτοξευτεί στον αέρα και να καταλήξει μέσα στο αθλητικό κέντρο.

Παιδιά σώθηκαν από θαύμα στο κλειστό γήπεδο όπου κατέληξε το αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή

Την ώρα εκείνη βρίσκονταν παιδιά στο κλειστό γήπεδο, αλλά λίγες στιγμές νωρίτερα είχαν αποσυρθεί στα αποδυτήρια και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς άλλος πλην του Κιγίν.

Ο ποδοσφαιριστής που έχει γεννηθεί στο Βέλγιο, αλλά έχει παίξει στην εθνική ομάδα του Μαρόκου, τραυματίστηκε στο τροχαίο, αλλά δεν απειλείται η ζωή του. Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

«Η ομάδα έμαθε ότι ο Σοφιάν Κιγίν ενεπλάκη χθες το βράδυ σε σοβαρό τροχαίο κοντά στη Λιέγη. Ο Κιγίν διακομίστηκε στο τμήμα επειγόντων του πλησιέστερου νοσοκομείου, όπου υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις. Δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ευτυχώς δεν ενεπλάκησαν άλλα οχήματα ή άτομα στο ατύχημα. Η ομάδα περιμένει περισσότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Σοφιάν», δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ το όριο ταχύτητα στο συγκεκριμένο δρόμο, όπου έγινε το ατύχημα, είναι 90 χλμ/ώρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί με πόση ταχύτητα έτρεχε ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ