Βίντεο σοκ από τροχαίο με Ferrari, Lamborghini και τροχόσπιτο στη Σαρδηνία -Δύο νεκροί

Βίντεο σοκ από τροχαίο με Ferrari, Lamborghini και τροχόσπιτο στη Σαρδηνία -Δύο νεκροί

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο Ελβετοί τουρίστες στη Σαρδηνία όταν μια Ferrari και μια Lamborghini συγκρούστηκαν με ένα camper van στη διάρκεια περιήγησης supercars στην Ιταλία το πρωί της 2ας Οκτωβρίου.

Τα supercars προσπαθούσαν να προσπεράσουν το ένα το άλλο με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, που τούμπαρε.

Βίντεο καταγράφει το τρομακτικό τροχαίο την Δευτέρα με το camper van να ανατρέπεται και μια Lamborghini να βγαίνει απ’ το δρόμο. Εκείνο που δεν διακρίνεται στα πλάνα είναι η Ferrari που σπινιάρει ανεξέλεγκτα πίσω από το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, να κυλά και να τυλίγεται στις φλόγες. Οι δύο επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στη Ferrari και έχασαν τις ζωές τους.

Σύμφωνα με το ιταλικό ΜΜΕ L’ Unione Sarda.it το τραγικό τροχαίο συνέβη κοντά στο Σαν Τζιοβάνι Σουέρτζιου στον αυτοκινητόδρομο 195 της Σαρδηνίας. Στο βίντεο διακρίνονται αρκετά supercars να διέρχονται μπροστά από την κάμερα, να περνούν κατά το ήμισυ στο αντίθετο ρεύμα ενώ έρχονται συνεχώς αυτοκίνητα. Μια μπλε Lamborghini Huracan μόλις που αποφεύγει μια μοτοσικλέτα καθώς μπαίνει στην ουρά των supercars που ακολουθούν το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.

Μόλις λίγες στιγμές αργότερα εμφανίζεται μια κόκκινη Ferrari Portofino M και συνεχίζει να κινείται στο αντίθετο ρεύμα καθώς τα supercars αρχίζουν να προσπερνούν το camper van. O οδηγός της Huracan προφανώς δεν είδε τη Ferrari να πλησιάζει και ξεκίνησε την προσπέραση καθώς έφθανε. Τα δύο οχήματα συγκρούονται και μετά πέφτουν πάνω στο camper van που ανατρέπεται.

Οι επιβαίνοντες στο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και τη Lamborghini τη γλίτωσαν χωρίς τραύματα. Τα θύματα που επέβαιναν στη Ferrari είναι ο 67χρονος Ελβετός Μάρκους Κράουτλι και η 63χρονη σύζυγός του, Μελίσα. Οι ιταλικές Αρχές κατέσχεσαν τα δύο οχήματα και ερευνούν τις συνθήκες του τραγικού τροχαίου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ