Σοκ στην Βραζιλία: Eκαψε ζωντανή την 24χρονη έγκυο ερωμένη του επειδή αρνήθηκε να κάνει έκτρωση

Σοκ στην Βραζιλία: Eκαψε ζωντανή την 24χρονη έγκυο ερωμένη του επειδή αρνήθηκε να κάνει έκτρωση

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της δολοφονίας μιας 24χρονης εγκύου στην Βραζιλία από τον εραστή της, ο οποίος την έδεσε μέσα σε ένα αυτοκίνητο, του έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να καεί ζωντανή.

Την ίδια τραγική κατάληξη είχε και ο 39χρονος σύντροφος της 24χρονης Έλεν Πρισίλα Φερέιρα, ο Έλι Κάρλος ντος Σάντος. Το διπλό φονικό σημειώθηκε στην πόλη Κοροάντος στις 17 Οκτωβρίου με δράστη έναν 19χρονο Βραζιλιάνο. Όπως μεταδίδουν βραζιλιάνικα Μέσα Ενημέρωσης ο δράστης είχε συνεργό της επίσης έγκυο 36χρονη σύζυγό του. Την περασμένη Τρίτη και οι δύο συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές της χώρας αφού ομολόγησαν την φρικιαστική πράξη τους.

Οι αρχές συνέλαβαν επίσης δύο ακόμη άνδρες, ηλικίας 35 και 38 ετών, οι οποίοι αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στο έγκλημα.

Γιατί έγινε το διπλό φονικό στην Βραζιλία

Όπως αποκάλυψαν στις αστυνομικούς οι βασικοί δράστες της δολοφονίας προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη καθώς η 24χρονης Έλεν αρνήθηκε να προχωρήσει σε έκτρωση.

«Η Έλεν ήταν έγκυος από τον άνδρα που την δολοφόνησε. Αυτός είναι παντρεμένος αλλά είχε σχέση με την Έλεν. Έγκυος ήταν και η σύζυγος του δράστη. Και οι δύο ήθελαν η 24χρονη να «ρίξει» το παιδί αλλά εκείνη δεν το δεχόταν αυτό» δήλωσε εκπρόσωπος της βραζιλιάνικης αστυνομίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS