Δολοφονία εκ προμελέτης «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τον θάνατο του 40χρονου Έλληνα στην Κύπρο - Συνελήφθη ο συγκάτοικός του

Δολοφονία εκ προμελέτης «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τον θάνατο του 40χρονου Έλληνα στην Κύπρο - Συνελήφθη ο συγκάτοικός του


Μια δολοφονία εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα, Κυριακή 6/08, στη Λευκωσία, με θύμα τον 40χρονο Αθανάσιο Κότσλη από την Ελλάδα, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κυπριακής Αστυνομίας και κατά τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 18:50 χθες το απόγευμα, ο 40χρονος, ο οποίος συγκατοικούσε με άλλο πρόσωπο, ανέβηκε στο διαμέρισμά όπου διέμενε στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία, για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα της συντρόφου του, τα οποία είχαν ξεχάσει κατά την έξοδό τους.

Ο 40χρονος, ο οποίος δεν είχε στην κατοχή του κλειδιά του διαμερίσματος, χτύπησε την πόρτα, για να του ανοίξει ο συγκάτοικός του.

Σε κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, περίοικοι άκουσαν φωνές και εντόπισαν στο έδαφος στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας τον 40χρονο.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη του 38χρονου συγκατοίκου του 40χρονου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις έρευνες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ