Εικόνες σοκ: Τινάχτηκε στον αέρα εργοστάσιο σοκολάτας στις ΗΠΑ - Πέντε νεκροί

Εικόνες σοκ: Τινάχτηκε στον αέρα εργοστάσιο σοκολάτας στις ΗΠΑ - Πέντε νεκροί

Η συγκλονιστική έκρηξη έλαβε χώρα σε σοκολατοβιομηχανία στις ΗΠΑ, με τραγικό απολογισμό μέχρι στιγμής τους 5 νεκρούς και 6 αγνοούμενους.

Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να ψάχνουν στα ερείπια για επιζώντες, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων και επτά άνθρωποι έχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία της περιοχής.

Η έκρηξη σημειώθηκε την Παρασκευή στο εργοστάσιο της R.M. Palmer Company στο Δυτικό Ρέντινγκ, πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 100 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Φιλαδέλφειας, στην Πενσυλβάνια.

Ερευνα θα προσδιορίσει τα αίτια του δυστυχήματος, το οποίο, σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία, οφείλεται σε διαρροή αερίου.

Η R.M. Palmer Company ιδρύθηκε το 1948. Απασχολεί 850 εργαζομένους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πλάνα από τον απόηχο της σοκαριστικής έκρηξης έδειχναν τμήματα του κτιρίου να βρίσκονται στο δρόμο, καθώς ο καπνός συνέχιζε να σιγοκαίει από τα απομεινάρια του εργοστασίου.

«Είναι αρκετά ισοπεδωμένο, δυστυχώς, δεν υπάρχουν πάρα πολλά για να μπορέσουμε να σώσουμε από αυτό», δήλωσε η δήμαρχος και τοπική πυροσβέστης Samantha Kaag στο τοπικό κανάλι, WPVI.

Βίντεο από την στιγμή της έκρηξης 

Κανένας κάτοικος δεν διατάχθηκε να εκκενώσει αλλά η δήμαρχος ζήτησε από όσους βρίσκονταν σε απόσταση ενός τετραγώνου από την έκρηξη να αποφύγουν την περιοχή, μεταδίδει η New York Post.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS