Εκλογές στην Τουρκία: Απαγορεύουν την αποστολή sms στο κόμμα Κιλιτσντάρογλου

Εκλογές στην Τουρκία: Απαγορεύουν την αποστολή sms στο κόμμα Κιλιτσντάρογλου

Λίγο πριν τον β’ γύρο των εκλογών στην Τουρκία, απαγορεύτηκε η αποστολή SMS που αφορούν το κόμμα του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και όσοι το επιχειρήσουν τους περιμένει… πρόστιμο.

Ειδικότερα, το εποπτικό όργανο για τα ψηφιακά μέσα στην Τουρκία ανακοίνωσε ότι απαγορεύει στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας να προωθούν προεκλογικά μηνύματα sms του αντιπάλου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με το αντιπολιτευόμενο τηλεοπτικό δίκτυο Halk TV, οι πάροχοι απέτρεψαν την αποστολή του sms με το μήνυμα του Κιλιτσντάρογλου, καθώς «απειλούνται με πρόστιμο» σε περίπτωση που «δεν συμμορφωθούν».

Μάλιστα, την ίδια στιγμή οι εταιρίες επιτρέπουν την αποστολή sms από άλλα κόμματα, μεταξύ αυτών και του κυβερνώντος, κάτι που έχει προκαλέσει ακόμη πιο έντονη οργή στην αντιπολίτευση.

Το θέμα τις τελευταίες ώρες παίρνει διαστάσεις, με την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο υποψηφίων να συνεχίζεται και με έντονο παρασκήνιο όπως φαίνεται.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ