Εκλογές στην Τουρκία: Με κάθε μέσο, ακόμα και με φορεία, στις κάλπες οι ψηφοφόροι

Εκλογές στην Τουρκία: Με κάθε μέσο, ακόμα και με φορεία, στις κάλπες οι ψηφοφόροι

Περίπου 65 εκατομμύρια ψηφοφόροι προσέρχονται σήμερα στις κάλπες όλης της τουρκικής επικράτειας με κάθε μέσο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στα 192 χιλιάδες εκλογικά τμήματα. 

Ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης έχει επιστρατεύσει 516 χιλιάδες αξιωματούχους, μέλη και εθελοντές που θα παρακολουθήσουν εκ του σύνεγγυς τη διαδικασία, προκειμένου να εγγυηθούν ότι όλα θα λειτουργήσουν και θα εξελιχθούν καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Περισσότεροι από 60 εκατομμύρια Τούρκοι ψηφοφόροι, ανάμεσά τους 5,2 εκατομμύρια νέοι που θα ψηφίσουν πρώτη φορά, προσέρχονται στα εκλογικά τμήματα της χώρας για μια από τις πιο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις στην ιστορία της σύγχρονης Τουρκίας.

Με κάθε μέσο

Τούρκοι ψηφοφόροι επιστρατεύουν, όπως αποτυπώνουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μέχρι και ηλικιωμένους πολίτες σε αναπηρικά αμαξίδια, προκειμένου να μην πάει καμία ψήφος χαμένη.

Πηγή Φωτογραφιών: trthaber

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ