Έλον Μασκ: Άλλαξε φύλο το 18χρονο παιδί του - «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση πλέον με τον πατέρα μου»

Έλον Μασκ: Άλλαξε φύλο το 18χρονο παιδί του - «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση πλέον με τον πατέρα μου»

Αίτηση στο δικαστήριο, με σκοπό να αλλάξει νόμιμα το φύλο του από αρσενικό σε θηλυκό, καθώς και ντο επώνυμό του κατέθεσε το 18χρονο παιδί του Έλον Μασκ, δηλώνοντας ότι πλέον δεν επιθυμεί να έχει την οποιαδήποτε σχέση με εκείνον.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η διεμφυλική κοπέλα, που μέχρι πρότινος ονομαζόταν Ξαβιέ Μασκ , υπέβαλε τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις 18 Απριλίου στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, επιλέγοντας το «Βίβιαν Τζένα Γουίλσον» ως το όνομα που θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα.

Η διεμφυλική έφηβη εξήγησε στα έγγραφα ότι επιθυμεί να αλλάξει το επίθετό της, λαμβάνοντας εκείνο της μητέρας της, καθώς δεν ζει πια με τον πατέρα της και δεν θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με τον Έλον Μασκ.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, δεν είναι γνωστό αν η 18χρονη αποποιείται με αυτόν τον τρόπο και τα δικαιώματά της στην τεράστια περιουσία των 213 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Έλον Μασκ.

Πρόκειται για ένα από τα παιδιά που απέκτησε ο Μασκ στη διάρκεια του γάμου του με την Καναδή συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον, με την οποία χώρισε το 2008.
Η Γουίλσον και ο Μασκ απέκτησαν πέντε παιδιά.

Οι λόγοι για τους οποίους η Βίβιαν Τζένα αποφάσισε να απαρνηθεί τον πατέρα της δεν είναι ξεκάθαροι και ο Μασκ δεν έχει ακόμα σχολιάσει αυτήν της την πράξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 50χρονος μεγιστάνας έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για «τρασνφοβία», εξαιτίας κάποιων αμφιλεγόμενων τοποθετήσεών του.

Από την άλλη μεριά, ο ιδρυτής της Tesla επιμένει ότι υποστηρίζει πλήρως τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας και υπογραμμίζει ότι η εταιρεία του συγκαταλέγεται σταθερά στις λίστες με τους καλύτερους εργασιακούς χώρους για γκέι και διεμφυλικά άτομα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS