Ερντογάν: Θερμή χειραψία στο Μουντιάλ του Κατάρ με τον Αλ Σίσι, τον οποίο χαρακτήριζε «τύραννο» και «δολοφόνο»

Ερντογάν: Θερμή χειραψία στο Μουντιάλ του Κατάρ με τον Αλ Σίσι, τον οποίο χαρακτήριζε «τύραννο» και «δολοφόνο»

Με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, συναντήθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν, με τον οποίο είχε μάλιστα θερμή χειραψία, στο περιθώριο της διοργάνωσης του Μουντιάλ του Κατάρ.

Όπως τόνισε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος πρόεδρος αποκαλούσε τον Αλ Σίσι «τύραννο» και «δολοφόνο» και έλεγε ότι «δεν θα συναντηθεί ποτέ μαζί του». «Υπάρχει συνεργασία Ελλάδας - Αιγύπτου και ο Τούρκος πρόεδρος αναγκάζεται να κάνει τέτοια βήματα», σχολίασε στη συνέχεια.

«Έκπληξη»

«Ο Ερντογάν ταξιδέψε στο Κατάρ για την τελετή έναρξης του Μουντιάλ. Εκεί υπήρξε μια συνάντηση-έκπληξη. Ο Ερντογάν, έπειτα από εννέα χρόνια, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, προχωρούσαν τα βήματα της ομαλοποίησης, και μετά από 9 χρονιά έγινε η συνάντηση. Η φωτογραφία ήρθε από την Ντόχα. Ο πρόεδρος Ερντογάν είχε μια σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο της Αίγυπτου», σημειώνεται χαρακτηριστικά σε τουρκικά ΜΜΕ. Σε αντιπολιτευόμενα Μέσα, πάντως, γίνεται λόγος για αναδίπλωση του Ερντογάν και αλλαγή τακτικής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ