Ερευνα στις ΗΠΑ δείχνει πως μόλις 1% των πλήρως εμβολιασμένων παρουσιάζει συμπτώματα κορωνοϊού

Ερευνα στις ΗΠΑ δείχνει πως μόλις 1% των πλήρως εμβολιασμένων παρουσιάζει συμπτώματα κορωνοϊού

Ποσοστό μικρότερο του 1% των πλήρως εμβολιασμένων βιώνει σοβαρά συμπτώματα από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με νέα έρευνα που παρουσιάζει το ίδρυμα Kaiser Family (KFF) βασισμένο στα επίσημα στοιχεία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, όπως τα παρουσιάζει το CNN, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναφέρει μόνο περιστατικά κορωνοϊού, κατά τα οποία οι ασθενείς εμφάνισαν συμπτώματα και που νοσηλεύτηκαν ή έχασαν τη ζωή τους.

Τα ευρήματα αυτά προκύπτουν την ώρα που το ποσοστό των εμβολιασμέων με τουλάχιστον μία δόση αγγίζει στις ΗΠΑ το 70%.

Μηδαμινά τα περιστατικά βαριάς νόσησης σε εμβολιασμένους
Πρόσφατα ευρήματα λοιπόν από τα αμερικανικά κέντρα ελέγχου και πρόληψης ασθενειών (CDC), δείχνουν πως ποσοστό λιγότερο του 0.004% πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως βίωσαν συμπτώματα της Covid-19 που να τους οδήγησαν στο νοσοκομείο και λιγότερο από 0,001% πέθαναν από την ασθένεια. Σε απόλυτους αριθμούς αυτό αντιστοιχεί σε 6.600 περιπτώσεις σοβαρής νόσησης σε σύνολο 163 εκατομμυρίων πλήρως εμβολιασμένων στις ΗΠΑ.


ΗΠΑ: Το 70% των ενηλίκων έχει κάνει τουλάχιστον μία δόση
Τα ίδια ευρήματα, όπως τα παρουσιάζει το ίδρυμα KFF υποστηρίζουν πως ακόμη και η οποιαδήποτε συμπτωματική νόσηση (χωρίς δηλαδή σοβαρές επιπλοκές) είναι σπάνια σε εμβολιασμένους πολίτες.

95% νοσηλειών και θανάτων μεταξύ ανεμβολίαστων
Οι μισές πολιτείες στις ΗΠΑ κατέγραψαν περιστατικά συμπτωματικής νόσου σε ποσοστό μικρότερο του 1% σε πλήρως εμβολιασμένους, με την αναλογία αυτή να κυμαίνεται μεταξύ 0.01 στο Κονέκτικατ και 0.9% στην Οκλαχόμα.

Επιπλέον, περισσότερο από το 90% των περιστατικών – και πάνω από το 95% των νοσηλειών και των θανάτων – καταγράφονται μεταξύ ανεμβολίαστων ανθρώπων, σύμφωνα με την ανάλυση του KFF. Στις περισσότερες δε πολιτείες το ποσοστό των ανεμβολίαστων που μολύνθηκε αγγίζει το 98%.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
Gla 2024 03 19 09.17.18

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 19|03|24 14:49

Nέα Mercedes-Benz GLA ... Upper Class [test]

 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS