Η σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ Nova σε νέα βίντεο τρόμου -Ένοπλοι κυνηγούν γυναίκες, τις εκτελούν εν ψυχρώ

Η σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ Nova σε νέα βίντεο τρόμου -Ένοπλοι κυνηγούν γυναίκες, τις εκτελούν εν ψυχρώ

Σκηνές τρόμου από την επίθεση της Χαμάς στο φεστιβάλ Nova στο Νότιο Ισραήλ καταγράφει νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στις εικόνες φρίκης που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στο κιμπούτς Αμουμίμ, κοντά στο σημείο του μακελειού του φεστιβάλ, λίγο μετά τις 7 το πρωί τοπική ώρα στις 7 Οκτωβρίου, διακρίνονται να καταφθάνουν τρομοκρατημένοι Ισραηλινοί πιστεύοντας ότι έχουν γλιτώσει από την επίθεση της Χαμάς.

Ωστόσο, γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι ο εφιάλτης τους δεν έχει τελειώσει, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με τρεις τρομοκράτες που τρέχουν προς το μέρος τους κραδαίνοντας όπλα που μοιάζουν με καλάσνικοφ.

Ένας από τους τρομοκράτες της Χαμάς διακρίνεται να κυνηγά δύο γυναίκες, όπου κάποια στιγμή φθάνει μία εξ αυτών, την αρπάζει από τα μαλλιά και εκτελεί εν ψυχρώ. Η φίλη της παγώνει από τον τρόμο και εκλιπαρεί για τη ζωή της τον ένοπλο, την οποία όμως εκτελεί κι αυτήν ανελέητα.

Το βίντεο, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ομάδες Άμεσης Επέμβασης του Νότιου Ισραήλ (South First Responders) μέσω του λογαριασμού τους στο Telegram, έρχεται να προστεθεί στα συνταρακτικά στοιχεία για τις στοχευμένες επιθέσεις κατά Ισραηλινών αμάχων από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Οι ένοπλοι της Χαμάς έφθασαν με φορτηγάκια και αλεξίπτωτα πλαγιάς στο φεστιβάλ Nova κοντά στο Ρεΐμ στη διάρκεια της μαζικής εισβολής τους στο Νότιο Ισραήλ. Τρομακτικά βίντεο έχουν καταγράψει νεαρούς να τρέχουν να σωθούν, αλλά πολλοί εξ αυτών έπεσαν άθελά τους στην ενέδρα των τρομοκρατών. Ορισμένοι επιζώντες περιέγραψαν πώς έτρεξαν προς το μέρος ένστολων, για τους οποίους νόμιζαν ότι ήταν μέλη της ισραηλινής αστυνομίας ή των IDF που έρχονταν να τους σώσουν, προτού διαπιστώσουν έντρομοι ότι αυτοί που αντίκριζαν ήταν στην πραγματικότητα εκτελεστές της Χαμάς. Περί τα 260 άτομα εκτελέστηκαν στο φεστιβάλ Nova και ένας απροσδιόριστος αριθμός τους μεταφέρθηκαν ως όμηροι από τους ενόπλους στη Γάζα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ