Φλόριντα: Ανασύρθηκε νεκρός ο Έλληνας φοιτητής

Φλόριντα: Ανασύρθηκε νεκρός ο Έλληνας φοιτητής

Ο 21χρονος Έλληνας ομογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος ανασύρθηκε νεκρός χθες, Τετάρτη από τα συντρίμμια της δωδεκαώροφης πολυκατοικίας στο Σέρφσάιντ της Φλόριντα, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο νεαρός φοιτητής του Πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ, στο Νάσβιλ του Τενεσί, είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι για διακοπές και διέμενε στη μοιραία πολυκατοικία, φιλοξενούμενος του νονού του.

Πάνω από 140 αγνοούμενοι

Στο μεταξύ, ο απολογισμός έφτασε τους 18 νεκρούς, ενώ πάνω από 140 άνθρωποι αγνοούνται ακόμη και η ελπίδα πως θα βρεθούν επιζήσαντες αργοσβήνει κάθε ώρα και κάθε ημέρα που περνάει.

«Βρήκαμε άλλα δύο πτώματα κάτω από τα συντρίμμια», ενημέρωσε η δήμαρχος της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ, η Ντανιέλα Λιβάιν Κάβα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Με μεγάλη λύπη, με αληθινή οδύνη είμαι υποχρεωμένη να ανακοινώσω ότι τα δύο θύματα ήταν παιδιά, 4 και 10 ετών», πρόσθεσε.

Το δωδεκαώροφο κτίριο, τμήμα των λεγόμενων Champlain Towers, κατέρρευσε μέσα σ’ ένα σύννεφο σκόνης την περασμένη Πέμπτη γύρω στη 01:20. Επρόκειτο για μια από τις χειρότερες αστικές καταστροφές στην ιστορία των ΗΠΑ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS