Φρέντι Μπελέρης: «Προμελετημένη η σύλληψη του πατέρα μου», λέει ο γιος του

Φρέντι Μπελέρης: «Προμελετημένη η σύλληψη του πατέρα μου», λέει ο γιος του

Μέσα από την φυλακή στέλνει νέα μηνύματα ο Φρέντι Μπελέρης, λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χιμάρας και εγώ ως δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα».

Την ίδια στιγμή, η αλβανική κυβέρνηση αναγνωρίζει το εκλογικό αποτέλεσμα και την νίκη του στη Χειμάρρα αλλά επισημαίνει πως αν η δικαιοσύνη της χώρας καταδικάσει τον εκλεγμένο δήμαρχο, δε θα του επιτραπεί να ασκήσει τα καθήκοντά του.

«Προμελετημένη η σύλληψη του πατέρα μου»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega και το Live News ο γιος του Φρέντι Μπελέρη χαρακτηρίζει προμελετημένη τη σύλληψη του πατέρα του, υποστηρίζοντας ότι απώτερος στόχος είναι να ακυρωθεί η απόφαση του λαού της Χειμάρρας.

«Είναι αδιανόητο. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. Την ξέρω τη δικογραφία, δεν υπάρχει κανέναν στοιχείο. Η κατηγορία είναι για δωροδοκία ή για εξαγορά ψήφων αλλά δεν υπάρχει κανέναν στοιχείο, είναι όλο κατασκευασμένο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τις εξελίξεις παρακολουθούν καθημερινά με αμείωτη αγωνία οι Έλληνες ομογενείς που δεν έχουν σταματήσει να δέχονται πιέσεις για να φύγουν από τα σπίτια τους, στην πιο τουριστική περιοχή της Χειμάρρας, ώστε να γίνουν επενδύσεις από επιχειρηματίες.

«Το θέμα είναι η επόμενη ημέρα, ο κόσμος μίλησε. Η δημοκρατία κέρδισε, τον έχει απελευθερώσει ήδη ο κόσμος. Την επόμενη ημέρα θα είναι δήμαρχος για όλο τον κόσμο», συμπληρώνει ο γιος του Μπελέρη.

«Ψυχολογικά ήταν βράχος, αυτό μετράει»

«Ψυχολογικά ήταν βράχος, αυτό μετράει. Μιλήσαμε, σωματικά ήταν πολύ κουρασμένος, ταλαιπωρημένος. Ψυχολογικά όμως ήταν βράχος. Έχει πληροφορηθεί για αυτήν τη μεγαλειώδη νίκη και γνωρίζει πολύ καλά τις συνθήκες κατά τις οποίες έγινε. Είναι μία δικαίωση. Θα είναι εδώ την επόμενη ημέρα για όλους», λέει ο γιος του Μπελέρη.

Οι πανηγυρισμοί της νίκης στη Χειμάρρα έχουν σταματήσει. Η αγωνία των Ελλήνων ομογενών εντείνεται, με την Αθήνα να οργανώνει τις επόμενες κινήσεις της.

Από την πλευρά του ο Έντι Ράμα επιφυλάσσεται να μιλήσει πιο ανοιχτά μετά τις εκλογές στην Ελλάδα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ