Φρίκη στη Βρετανία: Γονείς ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου το 10 μηνών μωρό τους - Είχε υποστεί 71 μώλωπες και 57 κατάγματα

Φρίκη στη Βρετανία: Γονείς ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου το 10 μηνών μωρό τους - Είχε υποστεί 71 μώλωπες και 57 κατάγματα

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος στη Βρετανία στα χέρια των γονιών του.

Ο μικρός Finley Boden, ήταν μόλις 10 μηνών, όταν άφησε την τελευταία του πνοή την ημέρα των Χριστουγέννων του 2020 μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του. Ο Stephen Boden και η σύντροφός τους Shannon Marsden τον σκότωσαν με 130 «φρικτά» τραύματα. Σύμφωνα με τη νεκροψία το βρέφος είχε υποστεί 71 μώλωπες και 57 κατάγματα.

Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, οι γονείς μετά το έγκλημα που διέπραξαν, συνεργάστηκαν για να κρατήσουν τις Αρχές μακριά από το μωρό, προκειμένου να προστατεύσουν ο ένας τον άλλον και να καλύψουν τη φρικιαστική πράξη τους.

Κατά την καταδίκη, η δικαστής Amanda Tipples είπε ότι το ζευγάρι που ήταν και οι δύο τοξικομανείς, είχε υποβάλει τον γιο τους σε «ασύλληπτη σκληρότητα», μόλις 39 ημέρες αφότου οι κοινωνικές υπηρεσίες τον έθεσαν ξανά στη φροντίδα τους.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι βρέθηκε κάνναβη στο αίμα του μωρού, γεγονός που δείχνει ότι πρέπει να είχε εισπνεύσει καπνό τις τελευταίες 24 ώρες πριν από το θάνατό του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ