Παρίσι: Ταξιτζής έγινε άθελά του συνεργός -Μετέφερε το πτώμα της Λόλα και τη δολοφόνο, ανατριχιαστική περιγραφή

Παρίσι: Ταξιτζής έγινε άθελά του συνεργός -Μετέφερε το πτώμα της Λόλα και τη δολοφόνο, ανατριχιαστική περιγραφή

H υπόθεση της στυγνής κακοποίησης και δολοφονίας της 12χρονης Λόλα στο Παρίσι, έχει σοκάρει τη γαλλική κοινωνία ενώ νέα σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τελευταίο συμβάν που έρχεται να ταράξει κι άλλο τα νερά είναι η μαρτυρία ενός οδηγού ταξί που άθελα του έγινε συνεργός στο έγκλημα, μεταφέροντας την ύποπτη και το πτώμα του κοριτσιού.

Η Ντάμπια Μπ. Αλγερινής καταγωγής, κατηγορείται για τον βιασμό, την κακοποίηση και τη δολοφονία της 12χρονης Λόλα Ντεβιέ, της οποίας το πτώμα βρέθηκε σε μια βαλίτσα με τους αριθμούς «0» και «1» κολλημένους με αυτοκόλλητα χαρτάκια στα πόδια της.

Ο «συνεργός» ταξιτζής

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Μirror, η γυναίκα που είναι ύποπτη για τη δολοφονία, τα βασανιστήρια και το βιασμό ενός νεαρού κοριτσιού, πριν χωρέσει το κακοποιημένο σώμα της 12χρονης σε μια αποσκευή έκανε έναν οδηγό ταξί άβουλο συνεργό της, ζητώντας του να μεταφέρει το πτώμα της μικρής.

Γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, κοντινό πρόσωπο της κατηγορούμενης γυναίκας φέρεται να παρήγγειλε ένα ταξί να παραλάβει την Ντάμπια, μαζί με τις αποσκευές της, μεταξύ των οποίων και η βαλίτσα με τη σορό της 12χρονης.

Ο οδηγός ταξί βρέθηκε για 30 λεπτά στο δρόμο συνοδεύοντας την δολοφόνο.

Μιλώντας στη γαλλική Le Parisien, ο ταξιτζής σοκαρισμένος θυμήθηκε πώς η ύποπτη μιλούσε μαζί με μια ψυχραιμία σαν να μην συνέβαινε τίποτα, ενώ επέβαινε στο πίσω κάθισμα με το πτώμα ενός παιδιού λίγα μέτρα πίσω της.

«Με ρωτάει πώς πάει η δουλειά μου, αν έχω πελάτες, αν πάει καλά», είπε στο γαλλικό μέσο.

«Της λέω ότι είναι καλά και τη ρωτάω τι δουλειά κάνει».

Ωστόσο, έμεινε έκπληκτος από κάποια «παράξενα» σχόλια που έκανε η Αλγερινή καθώς και την εναλλαγή στον «τόνο» της.

Η ασταθής ύποπτη ήθελε να αγοράσει γλυκά σαν να μην συμβαίνει τίποτα
Αφού η ύποπτη του είπε ότι εργάζεται για την Uber Eats, ο ταξιτζής την ρώτησε αν ήταν μια πολυάσχολη δουλειά. Η ίδια τότε απάντησε ότι θα προτιμούσε να κρατήσει αυτή τη λεπτομέρεια «για τον εαυτό της» με απότομο τρόπο.

Ο ταξιτζής περιέγραψε την τραυματική του εμπειρία καθώς θυμόταν την «παιδαριώδη επιμονή» της ύποπτης να πάρει ένα πακέτο γλυκά, με το νεκρό κορίτσι στο πορτμπαγκάζ αλλά και την άρνηση να ακουμπήσει τις αποσκευές της ο ταξιτζής.

Τελικός προορισμός τους ήταν η κατοικία της Λόλα στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού, όπου η ύποπτη κάλεσε την αδελφή της για βοήθεια για να μεταφέρει τις βαλίτσες.

Η αδελφή της αρνήθηκε και έτσι η ύποπτη άφησε την αποσκευή στην αυλή του κτιρίου, όπου το φρικτό περιεχόμενό της ανακαλύφθηκε αργότερα από έναν άστεγο.

Σοκαρισμένη η γαλλική η κοινωνία

Η υπόθεση προκάλεσε σοκ στη Γαλλία, με ένα κέντρο ψυχολογικού τραύματος να ανοίγει για τους τοπικούς αστυνομικούς για την πρόληψη των αυτοκτονιών, αφού εκτέθηκαν στη φρικιαστική φύση της έρευνας.

Αυτή τη στιγμή η Ντάμπια Μπ. κρατείται υπό κράτηση στη φυλακή Fresne κοντά στο Παρίσι.

Οι Αρχές αναζητούν τα αίτια του στυγερού εγκλήματος, ενώ η νεαρή Αλγερινή της οποίας η άδεια παραμονής στη χώρα είχε λήξει φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Το τραγικό συμβάν όμως έχει πυροδοτήσει και πολιτική αντιπαράθεση στη γαλλική σκηνή, ενώ μέχρι και ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συνάντησε τους άτυχους γονείς της Λόλα για να συλληπηθεί και να δεσμευτεί για τη στήριξή του, σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS