Γαλλία: Νέα εκκένωση από απειλή για βόμβα - Ύποπτο αντικείμενο σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Παρίσι

Γαλλία: Νέα εκκένωση από απειλή για βόμβα - Ύποπτο αντικείμενο σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Παρίσι

Συναγερμός σήμανε για τρίτη φορά σήμερα (14/10) στη Γαλλία, καθώς υπήρχε νέα απειλή για βόμβα. Αυτή τη φορά, η προειδοποίηση αφορούσε τον σιδηροδρομικό σταθμό «Λιόν» του Παρισιού.

Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου (14/10) οι Αρχές προχώρησαν στην εκκένωση του σιδηροδρομικού σταθμού της «Λιόν» του Παρισιού.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, περίπου στις 16:30 τοπική ώρα (17:35 ώρα Ελλάδος), εντοπίστηκε ένα ύποπτο αντικείμενο, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί άμεσα από τις Αρχές ο σταθμός και συγκεκριμένα η αίθουσα 2.

Δείτε βίντεο:

Γαλλία: Απειλή για βόμβα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα (14/10) εκκενώθηκε και το Ανάκτορο των Βερσαλλιών, έπειτα από προειδοποίηση για βόμβα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς έφτασε στις Αρχές το μήνυμα περι βόμβας στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών.

Ο συναγερμός σήμανε έπειτα από ανώνυμη προειδοποίηση στον ιστότοπο moncommissariat.fr, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η πηγή αυτή. Οι Βερσαλλίες δεν πρόκειται να ξανανοίξουν για το κοινό σήμερα. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί μπαράζ απειλών για βόμβα σε γαλλικά αξιοθέατα το τελευταίο διάστημα.

Έκλεισε και το Μουσείο του Λούβρου

Το πλέον φημισμένο μουσείο της Γαλλίας εκκενώθηκε και έκλεισε για λόγους ασφαλείας. «Το Μουσείο του Λούβρου έλαβε μια γραπτή αναφορά, η οποία έκανε λόγο για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών. Αποφασίσαμε να εκκενώσουμε τους χώρους και να κλείσουμε το Μουσείο», ανέφερε στο AFP εκπρόσωπος του Μουσείου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οι Αρχές προχώρησαν στο κλείσιμο του Μουσείου, ωστόσο είναι αναπόφευκτη η σύνδεση της απόφασης με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ