Ματωμένος γάμος στο Μπαγκλαντές: 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν από κεραυνό [βίντεο]

Ματωμένος γάμος στο Μπαγκλαντές: 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν από κεραυνό [βίντεο]

Τραγική κατάληξη είχε ένα γαμήλιο πάρτι στο Μπαγκλαντές, καθώς τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από δέκα τραυματίστηκαν.

Το περιστατικό έγινε σήμερα, Τετάρτη 4 Αυγούστου, όταν κεραυνός έπληξε μια γαμήλια εκδήλωση, που πραγματοποιείτο σε ένα πλεούμενο, στα βορειοδυτικό της χώρας.

Ο κεραυνός έπεσε στην περιοχή, την ώρα που το πλεούμενο έφθανε στις όχθες του ποταμού Πάντμα, στην πόλη Σιμπγκάντζ, καθώς οι καλεσμένοι κατευθύνονταν στο σπίτι της νύφης, είπε ένας αξιωματικός της Αστυνομίας, ο Φαρίντ Χοσαΐν.

«Έχουμε πληροφορίες για 17 ανθρώπους που πέθαναν και άλλους που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο», περιέγραψε ο Χοσαΐν. Ο γαμπρός βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών.

Οι κεραυνοί σκοτώνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες ανθρώπους στο Μπαγκλαντές. Η χώρα κήρυξε το φαινόμενο φυσική καταστροφή το 2016, όταν περισσότεροι από 200 άνθρωποι σκοτώθηκαν τον μήνα Μάιο, μεταξύ αυτών 82 σε μια μόνο ημέρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ