Γάζα: Ισραηλινό τανκ χτύπησε αιγυπτιακό φυλάκιο -«Έγινε κατά λάθος, ζητάμε συγγνώμη»

Γάζα: Ισραηλινό τανκ χτύπησε αιγυπτιακό φυλάκιο -«Έγινε κατά λάθος, ζητάμε συγγνώμη»

Ισραηλινό άρμα μάχης χτύπησε το απόγευμα της Κυριακής (22/10) ένα αιγυπτιακό φυλάκιο στη Γάζα, στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ.

Σε ανακοίνωσή του, ο Ισραηλινός Στρατός (IDF) έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το περιστατικό σημειώθηκε «κατά λάθος» και ότι διερευνάται, ζητώντας συγγνώμη. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό εάν υπάρχουν θύματα από το χτύπημα αυτό.

Δεν αποκλείεται το γεγονός να σχετίζεται με τις μαρτυρίες για έκρηξη και ήχο ασθενοφόρων νωρίτερα, στο κοντινό -3 χιλιόμετρα- συνοριακό πέρασμα της Ράφα μεταξύ της Λωρίδα της Γάζας και της Αιγύπτου, λίγο μετά την είσοδο ενός δεύτερου κομβόι φορτηγών με ανθρωπιστική βοήθεια από την πλευρά της Αιγύπτου.

Η ανακοίνωση του IDF για το περιστατικό με το αιγυπτιακό φυλάκιο στη Γάζα

«Πριν από λίγο, ένα άρμα μάχης του ισραηλινού στρατού χτύπησε κατά λάθος αιγυπτιακή θέση κοντά στα σύνορα στον τομέα Κερέμ Σαλόμ.

Το περιστατικό ερευνάται και οι λεπτομέρειες είναι υπό εξέταση. Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις εκφράζουν λύπη σε σχέση με το περιστατικό», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο IDF, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ