Γερμανός εντεταλμένος για τον Τουρισμό: Απίθανη η επιβολή γενικής απαγόρευσης ταξιδιών στο εξωτερικό

Γερμανός εντεταλμένος για τον Τουρισμό: Απίθανη η επιβολή γενικής απαγόρευσης ταξιδιών στο εξωτερικό

Απίθανη θεωρεί την επιβολή γενικής απαγόρευσης ταξιδιών στο εξωτερικό ο υφυπουργός Οικονομίας και εντεταλμένος της κυβέρνησης για τον Τουρισμό Τόμας Μπαράις, διότι, όπως είπε, «στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουμε ελευθερία κίνησης».

«Τα ανοιχτά σύνορα είναι κάτι πολύ σημαντικό», δήλωσε ο κ. Μπαράις μιλώντας νωρίτερα σήμερα στα ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα n-tv και RTL ενόψει της απόφασης που αναμένεται να λάβει εντός της εβδομάδας η κυβέρνηση. «Πιστεύω ότι δεν πρέπει να μιλήσουμε πολύ για απαγορεύσεις. Θα πρέπει να μιλήσουμε κυρίως για το πώς θα διευκολύνουμε τα ταξίδια», τόνισε.

Τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησε η συζήτηση για ενδεχόμενη απαγόρευση των ταξιδιών στο εξωτερικό κατά την περίοδο του Πάσχα, καθώς διαπιστώνεται μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις για διακοπές στην Μαγιόρκα, η οποία πρόσφατα βγήκε αυτομάτως από τον κατάλογο με τις «περιοχές κινδύνου», διότι τα κρούσματα κορωνοϊού περιορίστηκαν κάτω από το όριο των 50 ανά 100.000 κατοίκους σε διάστημα επτά ημερών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ