Δίκη Γουάινσταϊν: Κατέρρευσε ηθοποιός που κατέθεσε εναντίον του - Επαθε κρίση πανικού

Δίκη Γουάινσταϊν: Κατέρρευσε ηθοποιός που κατέθεσε εναντίον του - Επαθε κρίση πανικού

Αναπάντεχη τροπή είχε η εκδίκαση της υπόθεσης του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Στην διάρκεια της κατάθεσης μίας εκ των βασικών μαρτύρων για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης, η μάρτυρας έπαθε κρίση πανικού και ξέσπασε σε λυγμούς, καταρρέοντας μπροστά στο δικαστήριο.

Η ηθοποιός Τζέσικα Μαν «ανακρίθηκε» για τέσσερις ώρες από την δικηγόρο του Γουάινσταϊν, Ντόνα Ροτούνο, η οποία σύμφωνα με τα Αμερικανικά ΜΜΕ πίεζε πολύ την 34χρονη ηθοποιό, με αποτέλεσμα αυτή να ξεσπάσει σε κλάματα και να την πιάσει δύσπνοια και κρίση πανικού. Αποτέλεσμα ήταν να διακοπή η δίκη για λίγα λεπτά. Η Ροτούνο φέρεται να προσπάθησε να παρουσιάσει ως «ψεύτρα» και «δολοπλόκο» την ηθοποιό που κατήγγειλε τον γνωστό παραγωγό του Χόλιγουντ, ότι την βίασε και μάλιστα δύο φορές, το 2013.

Ο Guardian αναφέρει πως η δικηγόρος του κατηγορούμενου έκανε σφοδρή επίθεση κατά της Μαν, λέγοντας πως τον «χειραγώγησε», δίνοντας του την εντύπωση ότι την έλκυε σεξουαλικά. «Τον χειραγωγήσατε τον κ. Γουάινσταϊν κάθε φορά που τον βλέπατε, είναι αλήθεια; Κάθε φορά που είχατε σεξουαλικές επαφές μαζί του τον χειραγωγούσατε, είναι αλήθεια; Τον κάνατε να νιώθει ότι εσείς θέλατε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του» έλεγε η Ροτούνο, με την ηθοποιό να το αρνείται.

Εκεί δε, που η ηθοποιός λύγισε, ήταν όταν η Ροτούνο της ζήτησε να διαβάσει ένα γράμμα που είχε στείλει σε πρώην σύντροφό της τον Μάιο του 2014, ένα χρόνο μετά τον φερόμενο βιασμό της από τον παραγωγό στην Νέα Υόρκη. Στο γράμμα της φέρεται να περιγράφει ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον παραγωγό του Χόλιγουντ, γράφοντας υποτιμητικά σχόλια για τα γεννητικά του όργανα. Η ηθοποιός το διάβαζε με σπασμένη φωνή και κλαίγοντας, για να καταρρεύσει στην συνέχεια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS