Χαβάη: Φρικτός θάνατος 6χρονης - Οι γονείς της την κλείδωσαν σε κλουβί σκύλου και τη φίμωσαν

«Οι θετοί γονείς μου κλείδωσαν την 6χρονη αδερφή μου μέσα σε κλουβί σκύλου στην τουαλέτα του σπιτιού. Της είχαν κλείσει με μονωτική ταινία το στόμα και τη μύτη, δεν ξύπνησε ποτέ. Μου είπαν να το κρατήσω μυστικό».

Μια φρικιαστική ιστορία έρχεται από τη Χαβάη και προκαλεί αποτροπιασμό. Εξάχρονο κορίτσι έχασε τη ζώη του, όταν οι θετοί γονείς της την έβαλαν σε κλουβί σκύλου, το οποίο κλείδωσαν σε τουαλέτα, κλείνοντάς της με μονωτική ταινία το στόμα και τη μύτη, επειδή τα βράδια... αναζητούσε τροφή. Μάλιστα, στη συνέχεια οι γονείς της έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την... εξαφάνιση της κόρης τους!

Την αποκάλυψη έκανε η μεγαλύτερη αδερφή της 6χρονης. «Οι θετοί γονείς μου κλείδωσαν την 6χρονη αδερφή μου μέσα σε κλουβί σκύλου στην τουαλέτα του σπιτιού. Της είχαν κλείσει με μονωτική ταινία το στόμα και τη μύτη, δεν ξύπνησε ποτέ. Μου είπαν να το κρατήσω μυστικό» κατέθεσε στους αστυνομικούς η λίγο μεγαλύτερη – και η ίδια υιοθετημένη – αδερφή της Ιζαμπέλα Καλούα.

Οι θετοί γονείς του κοριτσιού ο 52χρονος Ισαάκ και η 43χρονη Λεχούα Καλούα είχαν πάει στο αστυνομικό τμήμα και είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της 6χρονης Ιζαμπέλα στις 13 Σεπτεμβρίου. Ειπαν στους αστυνομικούς ότι η τελευταία φορά που την είχαν δει, ήταν όταν έπεσε για ύπνο στο δωμάτιό της το προηγούμενο βράδυ και από τότε έχουν χάσει τα ίχνη της.

Οι υποψίες των αστυνομικών στράφηκαν αμέσως στο ζευγάρι, τις οποίες επιβεβαίωσε πριν από λίγες μέρες η 12χρονη αδερφή του θύματος. Αποκάλυψε ότι οι γονείς της ήταν υπεύθυνοι για τον θάνατό της και την ανάγκασαν να μην μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτό.

Έτσι, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του Ισαάκ και της Λεχούα την περασμένη Τετάρτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.
Τα στοιχεία φέρνουν στη δημοσιότητα δικαστικά έγγραφα ύστερα από την κατάθεση της 12χρονης, η οποία κατάλαβε ότι η αδερφή της είχε πεθάνει όταν την είδε σε αυτή την κατάσταση, ενώ διευκρίνισε ότι το περιστατικό είχε γίνει πριν από δύο μήνες. Το άψυχο σώμα του παιδιού δεν έχει βρεθεί προς το παρόν, ενώ ο δικηγόρος του ζευγαριού επιμένει ότι είναι αθώοι.

Μάλιστα, στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι μετά από αυτό η μητέρα της πήγε και άδειασε το νερό από την μπανιέρα, ενώ ο πατέρας της λίγες μέρες μετά απευθύνθηκε στο νοσοκομείο, προσποιούμενος ότι έχει συμπτώματα κορωνοϊού. Την δήλωση αυτή διέψευσε πάλι η 12χρονη, η οποία είπε ότι στην πραγματικότητα είχε πάρει άδεια από την δουλειά για να βοηθήσει τη μαμά να απαλλαγεί από τα αποδεικτικά στοιχεία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS