Η Ακσενέρ προειδοποιεί τον Ερντογάν: «Έρχεται σφαλιάρα στις εκλογές»

Η Ακσενέρ προειδοποιεί τον Ερντογάν: «Έρχεται σφαλιάρα στις εκλογές»

Σε συσχερή θέση βρίσκεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης η δημοτικότητά του βρίσκεται σε ελευθερη πτώση.

Η Μεράλ Ασκενέρ προβλέπει «σφαλιάρα» στις επόμενες εκλογές, όπως είπε σαρκαστικά.

Σύμφωνα με τον Σκάι, οι δήμαρχοι της Κωνσταντινούπολης, της Άγκυρας και της Σμύρνης, μαζί με τη Μεράλ Ακσενέρ, έχουν συσπειρωθεί εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Αυτός ο λαός έχει τιμωρήσει, με κάθε τρόπο, όσους έχουν πειράξει τη βούλησή του. Μην το κάνετε αυτό. Προσπαθώντας να στήσετε παγίδες σε κάποιους, μην ετοιμάζετε τη σφαλιάρα που θα έρθει στις εκλογές» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ακσενέρ.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση, στην ερώτηση για τον ποιον θα προτιμούσαν οι πολίτες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συγκεντρώνει 36,6% έναντι 48,7% του Εκρέμ Ιμάμογλου.

Τούρκοι αναλυτές εκτιμούν πως τέτοια ψαλίδα δύσκολα κλείνει ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο Ερντογάν κατατροπώνεται και από τον Μασούντ Γιαβάς που συγκεντρώνει 54,4% έναντι 32,9% του Τούρκου προέδρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ