Έντι Ράμα: Η Lufthansa τον κατέβασε από το αεροπλάνο επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα

Έντι Ράμα: Η Lufthansa τον κατέβασε από το αεροπλάνο επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα

«Πόρτα» από πτήση της Lufthansa «έφαγε» ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel».

Ο λόγος που απομακρύνθηκε ο Έντι Ράμα από το αεροπλάνο, σύμφωνα με το «Der Spiegel» ήταν επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ομοσπονδιακή αστυνομία της Γερμανίας συνόδευσε τον Αλβανό πρωθυπουργό εκτός αεροσκάφους «μετά από διαμάχη για τη μάσκα».

«Ο Έντι Ράμα προκάλεσε σκάνδαλο, κατά τη διάρκεια του τέταρτου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς δεν ήθελε να φορέσει μάσκα. Όταν και ο πιλότος απέτυχε να επιλύσει τη διαμάχη, ήρθε η αστυνομία», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις αρχές Δεκεμβρίου του 2021 στην πτήση Φρανκφούρτη – Ντιτρόιτ, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της αλβανικής κυβέρνησης, Έντρι Φούγκα, δεν διέψευσε το συμβάν, αλλά με ανάρτησή του στο Twitter υποστήριξε ότι ο Ράμα προκλήθηκε από το προσωπικό του αεροπλάνου και ότι η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ