Ινδία: 35χρονος πήγε με στομαχόπονο στο νοσοκομείο και οι γιατροί έβγαλαν 60 αντικείμενα από το στομάχι του

Ινδία: 35χρονος πήγε με στομαχόπονο στο νοσοκομείο και οι γιατροί έβγαλαν 60 αντικείμενα από το στομάχι του

Έκπληκτοι έμειναν οι χειρουργοί νοσοκομείου στην Ινδία όταν έκαναν ακτινογραφία σε έναν 35χρονο άνδρα που προσήλθε να εξεταστεί με στομαχόπονο.

Στο στομάχι του βρήκαν περίπου 65 οικιακά αντικείμενα, από κουμπιά, μενταγιόν και αλυσίδες μέχρι… ακουστικά.

Στην ακτινογραφία που τον υπέβαλαν οι γιατροί, ανακάλυψαν πως ο πόνος και ο πυρετός που εμφάνιζε οφειλόταν σε αυτά τα αντικείμενα τα οποία μεταξύ άλλων ήταν μενταγιόν, αλυσίδες, παξιμάδια, μπουλόνια, ακουστικά και παραμάνες, μαγνήτες, κουμπιά πουκάμισου και φερμουάρ.

Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο διευθυντής του νοσοκομείου Moga Medicity είπε ότι ο ασθενής υπέφερε από πόνο στο στομάχι για δύο χρόνια. Εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα πυρετού και εμετού. "Κατά τη διενέργεια ακτινογραφίας, βρήκαμε μενταγιόν, αλυσίδα, παξιμάδια, μπουλόνια, ακουστικά και πολλά άλλα αντικείμενα μέσα στο στομάχι. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να τον χειρουργήσουμε", είπε.

Για να αφαιρεθούν τα αντικείμενα, ο 35χρονος υποβλήθηκε σε μία επέμβαση που διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες. Πλέον, νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ