ΗΠΑ: 60χρονος δέχθηκε επίθεση από 1.000 μέλισσες - Τον τσίμπησαν περισσότερες από 250 φορές, σύρθηκε στο έδαφος για να ξεφύγει

ΗΠΑ: 60χρονος δέχθηκε επίθεση από 1.000 μέλισσες - Τον τσίμπησαν περισσότερες από 250 φορές, σύρθηκε στο έδαφος για να ξεφύγει

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, καθώς επίθεση από ένα σμήνος μελισσών δέχθηκε ο 60χρονος Τζον Φίσερ και ο σκύλος τους, όταν βγήκαν για βόλτα στην γειτονιά που διαμένουν στην Αριζόνα δεχόμενοι περισσότερα από 250 τσιμπήματα.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο 60χρονος, ο οποίος είναι άτομο με αναπηρία και κινείται με καροτσάκι, να έχει πέσει στο έδαφος και να σέρνεται, για να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερα τσιμπήματα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι μέλισσες μπορεί να ήταν και περισσότερες από 1.000. Όπως φαίνεται στα πλάνα από συνέντευξη που έδωσε μετά την επίθεση, δέχθηκε τσιμπήματα σε χέρια, μάτια, στόμα, αυτιά, πόδια και πλάτη.

Στο βίντεο φαίνεται, μάλιστα, μια αστυνομικός που προσπάθησε να βοηθήσει τον Φίσερ, να υποχωρεί μπροστά στο σμήνος των μελισσών.

Τη λύση έδωσαν, τελικά, πυροσβέστες οι οποίοι ψέκασαν με νερό τις μέλισσες.

Ο Φίσερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του χορηγήθηκε μορφίνη για τον πόνο ενώ σε νοσοκομείο για ζώα μεταφέρθηκε ο σκύλος του, ο οποίος δέχθηκε περισσότερα από 50 τσιμπήματα.

Όπως είπε για την επίθεση από τις μέλισσες «δεν έχω βιώσει τίποτα τέτοιο στη ζωή μου. Ένα κομμάτι μου ήθελε να πανικοβληθεί και ένα που ήθελε να φρικάρει. Όμως γνώριζα από προηγούμενες εμπειρίες μου ότι εκεί είναι που το χάνεις και δεν έχεις τον έλεγχο και τελικά κινδυνεύεις περισσότερο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS