ΗΠΑ: Πυροβόλησαν την 4χρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ ενώ κοιμόταν στο σπίτι της!

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν την 4χρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ ενώ κοιμόταν στο σπίτι της!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η 4χρονη ανιψιά του αδικοχαμένου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ πυροβολήθηκε το περασμένο Σάββατο, ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της.

Σύμφωνα με αναφορές σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και στα social media, η μικρή Αριάνα πυροβολήθηκε στο σώμα και πλέον, όπως επισημαίνεται σε επίσημη ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών του Χιούστον, είναι σε σταθερή κατάσταση, έπειτα από επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Οι σφαίρες, όπως μετέδωσε το ABC 13 Houston, τρύπησαν τον πνεύμονα και το συκώτι της, ενώ έσπασαν και τρία πλευρά της.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα και στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Χιούστον, εκτός από το 4χρονο παιδάκι, βρίσκονταν άλλα πέντε άτομα.

Οι αστυνομικές αρχές του Χιούστον, στην επίσημη ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζουν αν η επίθεση έγινε από έναν δράστη ή περισσότερους, αλλά ούτε και τα κίνητρα πίσω από το περιστατικό.

george floyd

Η οικογένεια της μικρής, σύμφωνα με το ABC 13 Houston, συμμετείχε συχνά σε πορείες και συγκεντρώσεις, ζητώντας δικαιοσύνη για τον Τζορτζ Φλόιντ. Σε αυτές συμμετείχε και το 4χρονο κοριτσάκι. Ο πατέρας της μικρής δήλωσε ότι έχει λόγους να πιστεύει πώς το σπίτι του στοχοποιήθηκε.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης, ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον, Τρόι Φίνερ, ξεκίνησε έρευνα Εσωτερικών Υποθέσεων σχετικά με τον χρόνο απόκρισης του τμήματος στον πυροβολισμό. Ο πατέρας της 4χρονης είπε ότι η αστυνομία έφτασε στις 7 το πρωί, περισσότερες από τέσσερις ώρες μετά το τραγικό περιστατικό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS