Εικόνες χάους στη Μαδρίτη: Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της πόλης -Δύο νεκροί

Εικόνες χάους στη Μαδρίτη: Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της πόλης -Δύο νεκροί

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στη Μαδρίτη πριν από λίγο.

Η έκρηξη στο κέντρο της Μαδρίτης προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό οκτώ, σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η πολύ ισχυρή έκρηξη προκάλεσε την κατάρρευση μέρους του κτιρίου και πυρκαγιά στο εσωτερικό του, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος της Μαδρίτης Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ-Αλμέιδα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου.

Σωστικά συνεργεία, αστυνομικοί και πυροσβέστες επιχειρούν στον τόπο της πολύ ισχυρής έκρηξης κοντά στην Πουέρτα ντε Τολέδο στο κέντρο της Μαδρίτης, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων της ισπανικής πρωτεύουσας.
madriti 3

Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στο ίδιο το οίκημα, αλλά και σε τρία παρακείμενα κτίρια.

https://twitter.com/DarrenEuronews/status/1351897561490206723?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1351897561490206723%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Fishyri-ekrixi-sti-madriti

 

Η περιοχή στη Μαδρίτη πριν και μετά την ισχυρή έκρηξη
madriti 4

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ