Ισραήλ: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με αντιαρματικό πύραυλο σε ελληνορθόδοξη εκκλησία -Ένας τραυματίας

Ισραήλ: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με αντιαρματικό πύραυλο σε ελληνορθόδοξη εκκλησία -Ένας τραυματίας

Στην ελληνοορθόδοξη εκκλησία της Παναγίας στο βόρειο Ισραήλ, επιτέθηκε η Χεζμπολάχ, όπου ένας άμαχος τραυματίστηκε, όπως ενημέρωσε ο ισραηλινός στρατός.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Ισραηλινός στρατός, η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με αντιαρματικό πύραυλο στην ελληνορθόδοξη εκκλησία της Παναγίας, στο Ίκριτ, στο βόρειο Ισραήλ, όπου τραυματίστηκε ένας άμαχος.

«Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε στην ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Μαρίας του Ικρίτ στο βόρειο Ισραήλ. Ένας αντιαρματικός πύραυλος από τον Λίβανο χτύπησε απευθείας την εκκλησία, τραυματίζοντας έναν άμαχο. Αυτή η επίθεση δεν είναι μόνο μια ξεκάθαρη παραβίαση της απόφασης 1701 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, αλλά και παραβίαση της ελευθερίας της θρησκείας» έγραψε στο twitter ο ισραηλινός στρατός.

Ισραήλ: Ανεπιβεβαίτοτες πληροφορίες για αντεπίθεση των ισραηλινών δυνάμεων

Στη συνέχεια κυκλοφόρησαν και κάποια βίντεο τα όποια όπως αναφέρουν οι χρήστες του twitter, δείχνουν τις ισραηλινές δυνάμεις να αντεπιτίθενται στις δυνάμεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, ωστόσο η γνησιότητά τους δεν ε΄χει επιβεβαιωθεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ