Φρίκη: Ισραηλινές όμηροι με αίματα κακοποιούνται από τη Χαμάς -«Είναι όμορφες, μπορούν να μείνουν έγκυες» [βίντεο]

Φρίκη: Ισραηλινές όμηροι με αίματα κακοποιούνται από τη Χαμάς -«Είναι όμορφες, μπορούν να μείνουν έγκυες» [βίντεο]

Εικόνες που προκαλούν φρίκη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου προερχόμενες από τη Γάζα, όπου πέντε γυναίκες από το Ισραήλ, που κρατούνται όμηροι της Χαμάς εδώ και 8 μήνες, κακοποιούνται από τρομοκράτες-μαχητές.

Στο διάρκειας 3 λεπτών και 10 δευτερολέπτων, τραβήχτηκε από τις κάμερες του σώματος των ενόπλων της Χαμάς. Έχει υποστεί επεξεργασία ώστε να αφαιρεθούν τα πολύ σκληρά πλάνα.

Οι γυναίκες φαίνονται σε άθλια κατάσταση στο πάτωμα με αίματα στο κεφάλι και σε πολλά σημεία του κορμιού τους, κακοποιημένες και αβοήθητες.

«Εδώ, αυτά είναι τα κορίτσια που μπορούν να μείνουν έγκυες» ακούγεται να λέει ένας από τους τρομοκράτες της Χαμάς.

Δείτε το βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες!

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση και η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα πρόκειται για τις: Liri Albag, Karina Ariev, Agam Berger, Daniela Gilboa και Naama Levy οι οποίες είναι όμηροι των τρομοκρατών της Χαμάς για περισσότερες από 230 ημέρες (8 μήνες).

Το βίντεο των πέντε γυναικών, μέλη των IDF, που απήχθησαν από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου από τη βάση Nahal Oz, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Φόρουμ Ομήρων και Εξαφανισμένων Οικογενειών.

Το φόρουμ δήλωσε ότι η απόφαση για τη δημοσιοποίηση του βίντεο ελήφθη από τις οικογένειες των πέντε γυναικών στρατιωτών που παραμένουν όμηροι στη Γάζα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ