Φρίκη στην Ιταλία: Συνελήφθησαν τέσσερις 20άρηδες για τον ομαδικό βιασμό δύο 15χρονων σε πάρτι [video]

Φρίκη στην Ιταλία: Συνελήφθησαν τέσσερις 20άρηδες για τον ομαδικό βιασμό δύο 15χρονων σε πάρτι [video]

Τέσσερις άνδρες, ηλικίας μεταξύ 19 και 23 ετών, συνελήφθησαν στην Ιταλία μετά από φερόμενο βιασμό δύο Βρετανών εφήβων, 15 ετών, σε πάρτι σε βίλα στη Μαρκόνια ντι Πίστιτσι. Σύμφωνα με την «Daily Mail», ακόμη τέσσερις άλλοι συμμετείχαν στην επίθεση.

Οι Μισέλ Μασιέλο 23 ετών, Τζουζέπε Γκαργκάνο 19 ετών, Αλεξάντρο Ζουκάρο 21 ετών και Αλμπέρτο Λοπατιέλο 22 ετών βρίσκονται υπό κράτηση για υπόνοια σεξουαλικής βίας και τραυματισμού, όπως ανέφερε η «La Repubblica». Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλα τρία άτομα έχουν φυλακιστεί.

Τα θύματα επιβεβαίωσαν την ταυτότητα των φερόμενων δραστών τους, αφού είδαν τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 YN 2020 09 14 15.11.27

Πηγή: «Daily Mail». O 22χρονος ύποπτος Alberto Lopatriello

 

Σύμφωνα με την «Daily Mail», τα δείγματα ούρων επιβεβαίωσαν ότι και τα δύο θύματα είχαν στον οργανισμό τους ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

 

YN 2020 09 14 15.11.34

Πηγή: «Daily Mail». O 21χρονος ύποπτος Alessandro Zuccaro


Ενα από τα κορίτσια δήλωσε: «Δεν πήρα εν γνώσει μου ναρκωτικά, αλλά νομίζω ότι κάποιος έβαλε κάτι στο δεύτερο ποτό μου, γιατί, αφού το ήπια, ένιωσα απαίσια. Τους είπα να σταματήσουν. Φώναξα στα αγγλικά να με αφήσουν να φύγω. Τους είδαν να βγάζουν τα παντελόνια τους και προσπάθησα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου δαγκώνοντας το πέος ενός. Είδα ότι ένας από αυτούς προσπαθούσε να βιντεοσκοπήσει αυτό που γινόταν με το τηλέφωνό του».

Σύμφωνα με την «Daily Mail», τα κορίτσια επρόκειτο να πετάξουν την επόμενη ημέρα από το περιστατικό για να επιστρέψουν στο σχολείο τους στη βόρεια Αγγλία.

 YN 2020 09 14 15.11.42

Πηγή: «Daily Mail». O ύποπτος Giuseppe Gargano


Το μέρος όπου συνέβη το περιστατικό είναι από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ιταλίας.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», o θείος ενός από τα θύματα πήγε στο πάρτι αμέσως μετά την επίθεση, όπου οι καλεσμένοι τον παρακάλεσαν να μην καλέσει την αστυνομία γιατί θα «καταστρέψει το πάρτι».

Ο Αντζελο Ονοράτι, εισαγγελέας, δήλωσε ότι οι συλλήψεις των ανδρών διενεργήθηκαν λόγω της «βαρβαρότητας, της σοβαρότητας και της αγριότητας της βίας που διαπράχθηκε, με τρόπο που θα μπορούσε να επαναληφθεί εναντίον άλλων γυναικών».

Χθες, οι ανακριτές δήλωσαν ότι τα κορίτσια παραβρέθηκαν στο πάρτι με μια άλλη γυναίκα επισκέπτη, αλλά λίγο μετά την άφιξή τους πλησίασαν δύο από τους υπόπτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο κορίτσια χτυπήθηκαν πριν βιαστούν από περισσότερα από ένα άτομα κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Ο ιστότοπος Sassilive είπε ότι η φερόμενη επίθεση έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, όταν «τα κορίτσια δέχθηκαν επίθεση από ένα κοπάδι οκτώ αγοριών πίσω από έναν θάμνο, κοντά στο μέρος όπου έγινε το πάρτι».

 

Σύμφωνα με την «Daily Mail», δικηγόρος των κοριτσιών δήλωσε ότι η φερόμενη βία που διαπράχθηκε εναντίον τους ήταν «άνευ προηγουμένου».

Οι 12.000 κάτοικοι της Μαρκονίας βρίσκονται σε βαθιά κατάσταση σοκ, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, που τη χαρακτήρισε «εξαιρετικά ντροπιαστική» υπόθεση.

Η Βιβιάνα Βέρι, δήμαρχος της πόλης, δήλωσε: «Αυτή είναι η στιγμή κατά την οποία το πνεύμα της κοινότητάς μας πρέπει να αναδυθεί έντονα, μια υγιής κοινότητα που δεν μπορεί και δεν πρέπει ποτέ να συνηθίσει σε τέτοια επεισόδια.

Για τον λόγο αυτό [οι μάρτυρες] δεν μπορούν να σιωπήσουν και πρέπει να βοηθήσουν τους ανακριτές να θέσουν τέρμα σε αυτήν την υπόθεση».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ