Ιταλία: Ανατροπή τουριστικού σκάφους στη λίμνη Ματζόρε- 4 νεκροί

Ιταλία: Ανατροπή τουριστικού σκάφους στη λίμνη Ματζόρε- 4 νεκροί

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν σκάφος που μετέφερε πάνω από 20 επιβάτες, μεταξύ των οποίων και τουρίστες, ανετράπη λόγω ξαφνικού ανεμοστρόβιλου που έπληξε την Κυριακή τη λίμνη Ματζόρε στη βόρεια Ιταλία, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το σκάφος ανετράπη μεταξύ των πόλεων Σέστο Καλέντε και Αρόνα, και στη συνέχεια και μετά αναποδογύρισε και βυθίστηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Όλοι οι επιβαίνοντες κατέληξαν στο νερό, περίπου είκοσι από τους οποίους διασώθηκαν με βάρκες ή κολύμπησαν στην ξηρά. Πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού διασώθηκαν.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι επιβάτες του σκάφους ήταν Βρετανοί, Ιταλοί και Ισραηλινοί. Σύμφωνα με το ιταλικό Ansa, οι επιβαίνοντες στο σκάφος είχαν συγκεντρωθεί για ένα πάρτι γενεθλίων.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Υπηρεσία Επειγόντων Περιστατικών, στο πλοίο επέβαιναν 24 άτομα, μεταξύ των οποίων επιβάτες και πλήρωμα. Τέσσερις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί, τρεις κατά τη διάρκεια της νύχτας κι ένας ακόμα με το πρώτο φως της ημέρας.

Δεκαεννέα άνθρωποι έχουν διασωθεί ακι είναι σώοι, σύμφωνα με ανάρτηση της πυροσβεστικής στο Twitter, στην οποία προστίθεται πως το ναυάγιο βρέθηκε από δύτες σε βάθος 16 μέτρων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ