Ιβάνα Τραμπ: Η ιστορία της γυναίκας που πίστευε πως τα έχει όλα και έλεγε πως είναι «η πρώτη κυρία»

Ιβάνα Τραμπ: Η ιστορία της γυναίκας που πίστευε πως τα έχει όλα και έλεγε πως είναι «η πρώτη κυρία»

Την τελευταία της πνοή άφησε τον Ιούλιο η Ιβάνα Τραμπ, ξεχασμένη, απομονωμένη και σε κατάθλιψη. Η Ιβάνα δήλωνε μέχρι την τελευταία στιγμή «πρώτη κυρία».

Στην κηδεία της παρευρέθησαν μονάχα τα μέλη της οικογένειάς της, για τα οποία πάντοτε δήλωνε υπερήφανη, αποκρύπτοντας ίσως σκοτεινές πλευρές των σχέσεών τους.

Κανένα, ωστόσο, από τα πρωτοκλασάτα ονόματα με τα οποία έκανε παρέα το ζεύγος Τραμπ τη δεκαετία του ’90 δεν έδωσε το «παρών». Στενή φίλη της Ιβάνα δήλωσε πως είχε ζητήσει να μην παρευρεθεί στην κηδεία της η Μελάνια, επιθυμία που δεν εισακούστηκε.

Όλοι οι επικήδειοι που εκφωνήθηκαν αναφέρθηκαν στην ασταμάτητη ορμή της και στο πείσμα της που διαμορφώθηκε από τη δύσκολη παιδική ηλικία της στην Τσεχοσλοβακία. Δεν ήταν, άλλωστε, λίγες οι φορές που ο Ντόναλντ Τραμπ την είχε αποκαλέσει ως γυναικεία του εκδοχή.

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις φίλων της μετά τον θάνατό της που έκαναν λόγο για μία μοναξιά πίσω από την επιτηδευμένη λάμψη της.

Ο επί χρόνια σχεδιαστής της δήλωσε πως η τελευταία της δεκαετία ήταν δύσκολη, με πολύ πόνο και μοναξιά. Τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα στα πόδια της που δεν της επέτρεπαν να κινείται και μονάχα μία κυρία που της καθάριζε το σπίτι την επισκεπτόταν, η οποία και τη βρήκε αναίσθητη στις σκάλες στις 14 Ιουλίου.

Η Ιβάνα Τραμπ τίποτε απ’ όλα αυτά δεν άφηνε να φανεί στις συνεντεύξεις της, και πάντοτε δήλωνε ως η «πρώτη κυρία» της χώρας και υπερηφανευόταν για τη σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ