Εκλογές Γαλλία: Η Λεπέν εμφανίζει ως «νίκη» την ήττα με 16 μονάδες -Σκληρή γλώσσα κατά του Μακρόν

Εκλογές Γαλλία: Η Λεπέν εμφανίζει ως «νίκη» την ήττα με 16 μονάδες -Σκληρή γλώσσα κατά του Μακρόν

Στην ομιλία της προς τους οπαδούς της στο επιτελείο της στο Παρίσι η Μαρίν Λεπέν επιχείρησε να εμφανίσει περίπου ως νίκη την ήττα της με 16% διαφορά έναντι του Μακρόν.

Κάλεσε δε σε συστράτευση ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου:

«Βλέπουμε ότι μετά από δύο εβδομάδες μεγάλου αγώνα οι ιδέες που εκπροσωπούμε έφθασαν μέχρις εδώ και τελικά πήραμε 42%, ένα αποτέλεσμα που αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία για μας. Εκατομμύρια συμπατριώτες μας μας ψήφισαν και είμαι ευγνώμων απέναντι όλων εκείνων που με ψήφισαν στον πρώτο γύρο αλλά και κινητοποιήθηκαν στον δεύτερο.

Να ευχαριστήσω κυρίως τους συμπατριώτες μου από τη γαλλική επαρχία γιατί με έβαλαν επικεφαλής του δεύτερου γύρου. Είναι μια δύναμη που δεν θα ξεχάσουμε. Τελικά ήμασταν χίλιες φορές κερδισμένοι έναντι εκείνων που περίμεναν την αποτυχία μας. Αυτό το αποτέλεσμα είναι η φωνή των Γάλλων που περιμένουν μια πολύ μεγάλη αλλαγή.

Δόθηκε μεγάλη εξουσία σήμερα στον Μακρόν, αλλά εμείς είμαστε ισχυροί αντιπολίτευση για να αντιμετωπίσουμε την ανασφάλεια, τον κοινωνικό ρατσισμό. Φοβούμαι ότι θα συνεχιστεί η ίδια πορεία και δεν θα κάνει τίποτε ο Μακρόν για όσα χωρίζουν τους συμπατριώτες μας μέσα στη χώρα. Θα παραμείνω, όπως με ξέρετε, μαχόμενη. Βλέπουμε ότι ανασχηματίζεται όλο το τοπίο, ότι υπάρχει μεγάλη αντιπολίτευση και μεγάλη αντίθεση σε σχέση με όλη αυτή την εξουσία που εκπροσωπεί ο Μακρόν και νομίζω ότι αυτό θα φανεί και στις βουλευτικές εκλογές. Εκεί ισχυροποιούνται όλες οι πολιτικές δυνάμεις και φαίνεται στην εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο. Εμείς θα είμαστε εκεί ως αντιπολίτευση. Θα είμαστε εκείνοι που θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας. Από σήμερα ξεκινά η μάχη για τις βουλευτικές εκλογές. Θα είμαι επικεφαλής σε αυτή τη νέα μάχη κατά του Μακρόν. Ο Εθνικός Συναγερμός θα κάνει τα πάντα για να τιμωρήσει όλους εκείνους που συσπειρώνονται γύρω από τον Μακρόν. Και θα αγωνιστούμε παντού, στις μητροπόλεις, στις παράκτιες περιοχές. Θα σας χρειαστούμε όλους. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει τίποτε το μοιραίο όταν πρόκειται να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. Θα χρησιμοποιήσουμε τη δύναμή μας για να αγωνιστούμε στις βουλευτικές εκλογές», δήλωσε η Λεπέν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ