Aπίστευτο: Κολυμβητής κατέγραψε σε βίντεο τις στιγμές μετά την επίθεση καρχαρία

Aπίστευτο: Κολυμβητής κατέγραψε σε βίντεο τις στιγμές μετά την επίθεση καρχαρία

Ένας κολυμβητής κατέγραψε σε βίντεο την στιγμή μετά την επίθεση καρχαρία που δέχτηκε στις ακτές τις Αυστραλίας.

Τα συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν τις στιγμές μετά την επίθεση που δέχθηκε ο 20χρονος Matteo Mariotti, ένας Ιταλός φοιτητής από την Πάρμα, την περασμένη Παρασκευή στην απομακρυσμένη παραλία 1770, περίπου 130 χιλιόμετρα βόρεια του Bundaberg.

Ο καρχαρίας επιτέθηκε στο πόδι του καθώς κολυμπούσε και στο βίντεο φαίνεται μια λίμνη αίματος να περιβάλλει τον νεαρό καθώς ούρλιαζε και χτυπιόταν για να επιστρέψει στην επιφάνεια.

«Έπαιξα αυτό το βίντεο λίγα λεπτά μετά την τελευταία επίθεση. Ήθελα να πω αντίο, δεν πίστευα ποτέ ότι θα επιβιώσω από αυτό το τέρας», έγραψε η Mariotti τις ώρες μετά την επίθεση.

Η συγκλονιστική στιγμή μετά την επίθεση του καρχαρία

«Έχασα τόσο πολύ αίμα και το πόδι μου, δεν ξέρω αν θα το κόψουν όλο ή αν θα το αφήσουν στη μέση, αλλά δεν έχει σημασία τώρα. Είστε οι ήρωές μου, μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω με τα μηνύματα και τις κλήσεις σας, το μόνο μου όνειρο είναι να σας ξαναδώ. Συγγνώμη αν δεν μπορώ να σας απαντήσω αλλά είμαι πολύ κουρασμένος και πονάει το κεφάλι μου», έγραψε.

Το είδος του καρχαρία που επιτέθηκε στον φοιτητή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Ο Mariotti αντιμετωπίζει τώρα έναν δύσκολο δρόμο ανάρρωσης, αφού έχει υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ μετά τον ακρωτηριασμό προγραμματίζονται πρόσθετες επεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση των πιθανοτήτων αποκατάστασης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ