Κομισιόν: Η αλιεία «αγκάθι» στις εμπορικές συνομιλίες του Brexit -Η JP Morgan αυξάνει τις πιθανότητες για συμφωνία

Κομισιόν: Η αλιεία «αγκάθι» στις εμπορικές συνομιλίες του Brexit -Η JP Morgan αυξάνει τις πιθανότητες για συμφωνία

Η Κομισιόν κάνει ό,τι μπορεί για την επίτευξη μιας εμπορικής συμφωνίας με τη Βρετανία για το Brexit, αλλά η αλιεία συνεχίζει να είναι πρόβλημα, ανέφερε σήμερα η Κομισιόν.

Υπάρχουν πολλά δύσκολα ζητήματα για να επιλυθούν στο θέμα αυτό, δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν σε σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων. Την ίδια ώρα, η αμερικανική επενδυτική τράπεζα JPMorgan ανέφερε ότι η πιθανότητα μιας εμπορικής συμφωνίας του Brexit έχει αυξηθεί στο 70% από το 60%.

«Η αίσθησή μας είναι ότι η πιθανότητα μιας συμφωνίας έχει αυξηθεί από το 60-40 που είχαμε καθώς ξεκίνησε η εβδομάδα και τώρα την υπολογίζουμε σε 70-30», ανέφερε ο Μάλκομ Μπαρ, αναλυτής της JPMorgan, σε σημείωμά του προς τους πελάτες της τράπεζας. «Κατά την άποψή μας, μπορούν να σχεδιαστούν λύσεις σε όλα τα προαναφερθέντα ζητήματα, με τις οποίες και οι δύο πλευρές να μπορούν να ζήσουν, ακόμα κι αν η διαδικασία του να φθάσει κανείς σε αυτές είναι δύσκολη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ