Κορωνοϊός: Τι δείχνουν νέες έρευνες για μικρά παιδιά που νοσούν από Όμικρον - Συναγερμός για την «Delmicron»

Κορωνοϊός: Τι δείχνουν νέες έρευνες για μικρά παιδιά που νοσούν από Όμικρον - Συναγερμός για την «Delmicron»

Η μάσκα, ο εμβολιασμός και μία τύπου ανοσία της αγέλης θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ύφεση του κύματος της πανδημίας, σύμφωνα με νέες μελέτες για τον κορωνοϊό.

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο New England Journal of Medicine αναφέρει πως τα περισσότερα αντισώματα διαθέτουν όσοι έλαβαν τρεις δόσεις εμβολίου και εκείνοι που ανέρρωσαν από κοροναϊό και στη συνέχεια εμβολιάστηκαν με mRNA εμβόλιο.

Νεότερες ηλικίες
Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, τα παιδιά και οι νεότερες ηλικίες 18-30 ετών φαίνεται πως πλήττονται περισσότερο από την Όμικρον, σύμφωνα με στέλεχος μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας της Νοτίου Αφρικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Όμικρον συνιστά μικρότερο κίνδυνο από τη Δέλτα, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό μέρος των περιπτώσεων Covid-19 στις ΗΠΑ.

Καμπανάκι
«Επειδή η Όμικρον, όμως, είναι πολύ πιο μεταδοτική, δεν αποκλείεται ο αριθμός νοσηλειών να αυξηθεί», δήλωσε ο Άντονι Φάουτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι πλέον έκανε την εμφάνισή της και η Delmicron. Ουσιαστικά πρόκειται για το «πάντρεμα» της Δέλτα με την Όμικρον, κάτι που σύμφωνα με τους ειδικούς χρειάζεται επιτήρηση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ