Κορωνοϊός: Δεύτερο κρουαζιερόπλοιο με 4.000 επιβάτες σε καραντίνα

Κορωνοϊός: Δεύτερο κρουαζιερόπλοιο με 4.000 επιβάτες σε καραντίνα

Ενα ακόμη κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται σταματημένο έξω από λιμάνι στην Ταϊβάν, λόγω του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Cable TV, το κρουαζιερόπλοιο που αγκυροβόλησε στο Χονγκ Κονγκ, είχε προορισμό το λιμάνι Καοσιούνγκ, στο νότιο τμήμα της Ταϊβάν. Ωστόσο του απαγορεύτηκε η είσοδος στο λιμάνι και βρίσκεται σε προσωρινή καραντίνα, καθώς όλοι οι επιβάτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.

Στο πλοίο υπολογίζεται πως βρίσκονται περίπου 4.000 άνθρωποι. Επετράπη σε κάποιους επιβάτες να αποβιβαστούν, όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της νήσου, προσθέτοντας ότι δεν ήταν ενήμερες πως στο κρουαζιερόπλοιο επέβαιναν άνθρωποι που έχει επιβεβαιωθεί ότι έχουν μολυνθεί από τον 2019-nCoV. Ενα ακόμη κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται στην καραντίνα στην Ιαπωνία, καθώς επιβάτες του έχουν επίσης μολυνθεί με τον κορωνοϊό.

Κατά την εφημερίδα South China Morning Post, τρεις επιβάτες του πλοίου, που αναχώρησαν από την Κίνα για κρουαζιέρα στο Βιετνάμ τον Ιανουάριο, έχει επιβεβαιωθεί ότι μολύνθηκαν από τον κοροναϊό, ενώ υπάρχουν άλλα δύο πιθανά κρούσματα μεταξύ των ανθρώπων που έκαναν κρουαζιέρα το τελευταίο διάστημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS