ΚΟΣΜΟΣ

Κορωνοϊός - Βρετανία: Μόλις 32 άτομα χρειάστηκαν νοσηλεία μετά τον εμβολιασμό τους κατά της Covid

Συνολικά, η έρευνα εξέτασε 74.405 ασθενείς που χρειάστηκαν θεραπεία στο νοσοκομείο λόγω Covid μεταξύ Σεπτεμβρίου και Μαρτίου
Μόνο 32 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο νοσηλεύτηκαν με Covid-19 αφού προηγουμένως εμβολιάστηκαν, σύμφωνα με δεδομένα νέας έρευνας.

Τα στοιχεία που πρόκειται να παραδοθούν σήμερα σε κυβερνητικούς συμβούλους δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούσαν ένα μικρό ποσοστό των χιλιάδων μολυσμένων ατόμων που είχαν εισαχθεί στα νοσοκομεία τους τελευταίους μήνες.

Η έρευνα, που έγινε από την κοινοπραξία UK Coronavirus Clinical Characterisation περιελάμβανε ασθενείς που έλαβαν την πρώτη τους δόση και είχαν αρκετό χρόνο για να αναπτύξουν ανοσία. Συνολικά, εξετάστηκαν 74.405 ασθενείς που χρειάστηκαν θεραπεία στο νοσοκομείο λόγω Covid μεταξύ Σεπτεμβρίου και Μαρτίου.

Οι επιστήμονες δήλωσαν ότι τα ευρήματα επισημαίνουν πως οι εμβολιασμοί αποδίδουν «εξαιρετικά καλά» στην αντιμετώπιση των νοσηλειών και των θανάτων λόγω Covid.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 33.032.120 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν λάβει ήδη μια δόση εμβολίου, ενώ 10.425.790 έχουν λάβει και τη δεύτερη δόση τους.

Την ίδια στιγμή, τα κρούσματα έχουν πέσει σε χαμηλό επτά μηνών και οι θάνατοι φτάνουν κατά μέσο όρο τους 26 την ημέρα.

Σήμερα, υπάρχουν περίπου 2.500 καθημερινα νέα κρούσματα κατά μέσο όρο στο Ηνωμένο Βασίλειο -σε σύγκριση με τα άνω των 50.000 που καταγράφονταν τον Ιανουάριο.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS