Λαβρόφ: Έτοιμη η Ρωσία να επανέλθει στον διάλογο - Επλήγησαν 74 ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Λαβρόφ: Έτοιμη η Ρωσία να επανέλθει στον διάλογο - Επλήγησαν 74 ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις

«Η Ρωσία είναι έτοιμη να επιστρέψει στον διάλογο, που θα μας κάνει να επιστρέψουμε στη δικαιοσύνη και στις αρχές των Ηνωμένων Εθνών».

Αυτό δήλωσε σύμφωνα με το Reuters ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επιχείρηση της Μόσχας στην Ουκρανία.

Επίσης ο Σεργκέι Λαβρόφ γνωστοποίησε ότι είχε επικοινωνία με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Στο μεταξύ το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ότι ο ρωσικός στρατός εξουδετέρωσε 74 χερσαίες εγκαταστάσεις στρατιωτικής υποδομής της Ουκρανίας.

Πλήρες πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας ανακοινώνει ο Μπάιντεν
Ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται ότι θα ανακοινώσει ένα πλήρες πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, στο νέο διαγγελμά του.

Ο Τζο Μπάιντεν, όλο το βράδυ ενημερωνόταν από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, ενώ επικοινώνησε και με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Στο διάγγελμά του αναμένεται ότι θα διαβεβαιώσει τους Ουκρανούς ότι η Ουάσινγκτον θα σταθεί στο πλευρό τους.

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι να συντονίσει τη διεθνή κοινότητα προκειμένου να υπάρξει σκληρή, ενιαία και αποφασιστική απάντηση. Τις επόμενες ώρες, αναμένεται να επικοινωνήσει με τους περισσότερους ηγέτες. Σε διαβουλεύσεις βρίσκεται και ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ