Λιβύη: Ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας Βεγγάζης θρηνεί τα δυο παιδιά του -«Προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν»

Λιβύη: Ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας Βεγγάζης θρηνεί τα δυο παιδιά του -«Προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν»

«Τα παιδιά μου αγαπούσαν την Βεγγάζη, προσέφεραν βοήθεια εθελοντικά» - Τι είπε πατέρας των δύο διερμηνέων που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Λιβύη.

Για τις συνθήκες του δυστυχήματος στη Λιβύη στο οποίο έχασαν τη ζωή τα δύο παιδιά του και τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μίλησε στo MEGA ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης.

Τι είπε για το δυστύχημα στη Λιβύη

«Όπως ταξίδευε το λεωφορείο έγινε πλαγιομετωπική με κάποιο αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο έχασε τον έλεγχο κι προκειμένου να ξαναμπεί στην πορεία του, σφηνώθηκε στο λεωφορείο και έγινε ανάφλεξη» είπε αρχικά.

Σύμφωνα με την περιγραφή του «και τα τα παιδιά αυτά και οι πέντε βρίσκονταν σε αυτό το σημείο που έγινε η πρόσκρουση, πλαγιομετωπική, αυτό έχω καταλάβει».

Όσον αφορά τα παιδιά του, τον 33χρονο γιο του και την 34χρονη κόρη του εξήγησε ότι «πήγαν να βοηθήσουν εκεί. Είμαστε από τη Βεγγάζη, έχουμε μεγάλωσε εκεί έχουν τελειώσει το σχολείο, εγώ είμαι ο πρόεδρος της κοινότητος και αγαπάνε τη Βεγγάζη, τη Λιβύη, και ήθελαν να βοηθήσουν». Όπως διευκρίνισε, μάλιστα, τα παιδιά του που έχασαν έτσι άδικα τη ζωή τους «εθελοντικά προσφέρθηκαν» να συμμετέχουν ως διερμηνείς στην ελληνική ανθρωπιστική αποστολή.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ