Στο Λονδίνο ο βασιλιάς Κάρολος συνοδευόμενος από τη βασιλική σύζυγο Καμίλα -Στην πύλη του Μπάκιγχαμ, χαιρετούν τον κόσμο

Στο Λονδίνο ο βασιλιάς Κάρολος συνοδευόμενος από τη βασιλική σύζυγο Καμίλα -Στην πύλη του Μπάκιγχαμ, χαιρετούν τον κόσμο

Στο Μπάκιγχαμ έφθασε ο βασιλιάς Κάρολος, με την βασιλική σύζυγο Καμίλα

Το βασιλικό ζεύγος είχε προγειωθεί νωρίτερα στο Λονδίνο, πετώντας από το Αμπερντίν. Με βασιλική αυτοκινητοπομπή έφθασαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, με το αυτοκίνητο να σταματά στην πύλη του παλατιού και τους Κάρολο και Καμίλα να αποβιβάζονται.

Η άφιξη του βασιλιά Καρόλου στο Μπάκιγχαμ:

vasilias karolos xaireta ton kosmo.jpeg Οι πρώτες φωτό δείχνουν τον Κάρολο να χαιρετά το συγκεντρωμένο πλήθος. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, καθώς υπάρχει η θλίψη για το χαμό της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ την ίδια ώρα χαιρετούν τον νέο τους βασιλιά.

Συμβολική στιγμή, ο Κάρολος επιστρέφει ως βασιλιάς στο Λονδίνο

Η επιστροφή του Καρόλου ως βασιλιά στο Λονδίνο είναι μια συμβολική στιγμή, γράφει το BBC.

«Είναι μια συμβολική στιγμή - ο βασιλιάς επιστρέφει στην πρωτεύουσα και στο παλάτι του - την έδρα της βρετανικής μοναρχίας.

Είναι γνωστό ότι ο βασιλιάς δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα πρόθυμος να εγκατασταθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά υποψιάζομαι ότι απλώς θα πρέπει να συμφιλιωθεί με αυτό - και να μετακομίσει από το Clarence House, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το έκαναν η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος, μάλλον ενάντια στις επιθυμίες τους [τότε].

Το Clarence House ήταν το σπίτι τους, πίσω στο 1952 με την βασιλομήτωρ να διαμένει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά ο τότε πρωθυπουργός, Ουίνστον Τσόρτσιλ, κατέστησε σαφές ότι ο μονάρχης διαμένει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Έτσι, φαντάζομαι ότι το ίδιο θα συμβεί και αυτή τη φορά - και, εν ευθέτω χρόνω, ο βασιλιάς και η βασίλισσα σύζυγος θα μετακομίσουν από το Clarence House… στο "μεγάλο σπίτι", όπως λέγεται».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ