Marvel: Το τρέιλερ της νέας σειράς «Moon Knight» με πρωταγωνιστή τον Όσκαρ Άιζακ

Marvel: Το τρέιλερ της νέας σειράς «Moon Knight» με πρωταγωνιστή τον Όσκαρ Άιζακ

Η Marvel Studios αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά της πλατφόρμας Disney Plus με τίτλο «Moon Knight» και πρωταγωνιστή τον Όσκαρ Άιζακ («Dune», «Scenes From A Marriage», «X-Men: Apocalypse»). Με αυτή την ανακοίνωση, η αμερικανική εταιρεία κινηματογράφου εγκαινιάζει επίσημα το νέο κεφάλαιο του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Η σειρά, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου, ακολουθεί τον Μαρκ Σπέκτορ ή Moon Knight (Άιζακ), έναν πρώην Αμερικανό πεζοναύτη που πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας. Ο υπερήρωας της Marvel Comics γίνεται η ενσάρκωνση του Αιγύπτιου θεού της Σελήνης Χόνσου και τότε αναπτύσσει τις πολλές, ξεχωριστές προσωπικότητές του. Όμως αυτή η ιδιαιτερότητα, θα επιδεινώσει το άγχος και γενικότερα την ψυχική του υγεία.

Στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, ο Μαρκ δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στα όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα με αυτά που βλέπει στα όνειρά του. Ασχολείται με τον κύβο του Ρούμπικ, ανύμπορος να κοιμηθεί και στη συνέχεια σηκώνεται απότομα από το κρεβάτι σε πανικό, με τα πόδια δεμένα στο κρεβάτι – αν και ξεχνάει ότι ήταν ο ίδιος που έφερε τον εαυτό του σε αυτή την κατάσταση. Μετά από επίσκεψη σε μουσείο της αρχαίας Αιγύπτου, βλέπει την εικόνα του Χονσού και αργότερα συναντά τον εχθρό (Ίθαν Χοκ), ηγέτη που ενθαρρύνει τον Μαρκ να αποδεχθεί το σκοτάδι μέσα του. Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με τον Μαρκ να επιτίθεται σε κάποιον, φορώντας τη στολή του Moon Knight.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σειρές της Marvel Studios για την Disney Plus που βασίζονταν σε υπάρχοντες χαρακτήρες που συναντήσαμε σε ταινίες της εταιρείας πριν το 2019, το «Moon Knight» ανοίγει ένα νέο μονοπάτι με μια σειρά από νέους ρόλους και μια ιστορία που δεν έχει ξεκάθαρη σύνδεση με το MCU. Ο Moon Knight συστήθηκε στο κοινό το 1975 μέσα από κόμικ και αρχικά οι υπερδυνάμεις του βασίζονταν στις φάσεις του φεγγαριού, όμως αυτες εξελίχθηκαν. Μάλιστα, πολλοί συγκρίνουν τον χαρακτήρα του Moon Knight με τον ήρωα της DC, Μπάτμαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ